چند وقت پیش یه اسنپ گرفتم که کاش نمیگرفتم. آدم موجهی به نظر می اومد شروع کرد حرف زدن راجع به گرونی و فلان منم یکم باهاش حرف زدم اصلا فکرنمیکردم به منظور بگیره. از اون موقع با دوتا اکانت مختلف بهم پیام داده و تو یکی شون گفته ازم خوشش اومده منم هر دوبار سریع بلاک کردم. مشکلم اینه که مقصد و مبدا من محل کارم و خونمون بود . یعنی این دوتا رو بلده. میترسم بیاد در خونمون یا محل کارم برام حرف دربیارن
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
میترسم اخراجش کنن بخواد انتقام بگیره بیاد در خونه یا محل کارم
نمیگن اگر بخوای ره دیگ هست
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
همون موقع که اومد دنبالم پیداش نمیکردم زنگ زدم بپرسم کجاس. اولین بار که خودشو معرفی کرد دومین بار هم حدس زدم خودش باشه چون من هیچ وقت مزاحم نداشتم دقیقا از اون روزی که اینو دیدم اینجوری شد
اره به خدا. حالا منم هیچ وقت حرف نمیزنم اینبار آدم موجهی به نظر می اومد حرفایی هم که میزد حرفای معمولی بود منم مثل همه از اوضاع نالیدم. دقیقا تنها باری که اینکارو کردم طرف باید اینجوری از آب دربیاد
بابا طرف اسکوله من اونروز قیافه م داغون داغون بود نه آرایش کرده بودم نه لباس خوبی پوشیده بودم بعد یه روز کاری سخت با اعصاب خورد و بوی عرق. کسی که انقدر درگیره بعید نیست بخواد اذیت کنه