2777
2789
عنوان

کمالگرا ها بیاین

164 بازدید | 32 پست

بچه ها بیاین بگید برای اهداف تون چ سختی های رو تحمل کردین؟

من آدم کمالگرایی ام هرکی مثل منه می‌دونه که این افراد چ شخصیتی دارن 

کی تونسته کمالگرایی رو ترک کنه 

باید چیکار کنم خسته شدم هی امروز فردا برای هرکاری بهترین لحظه های زندگیمو فدای این کمالگرایی کردم 

افسرده شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب چگونه کمال‌گرا نباشیم از استفان گایز رو بخون. به من کمک کرد. حداقل اینکه بتونم دوباره در راه هدف‌هام قدم بردارم. ولی ترس‌ها و نگرانی‌ها همیشه هست. فقط باید یاد بگیریم متوقف نشیم بخاطر اون ترس‌ها

چیکار کنیم؟همیشه در حال کاری انجام دادن برای بهترین بودنمحتی نمی‌دونم بقیه دارن چجوری نرمال زندگی می ...

من حالا هزار تا ایده دارم ولی یکیشون شروع نکردم هی سرماه،شنبه،۱۰,۱۵,۲۰منتظر این روز وتاریخم‌ وقتی ام موعد انجام دادن قولم می سه بار از اول خاک تتوسزم 

باید تو یه محیط امن قرار بگیری تا کمالگرایی رو بزاری کنار 

و اینکه قدرت پذیرش آگاهانه ضعیف ها هم خیلی تاثیر میذاره

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من از عشق حرفی نزدم گفتم کسی تونسته کمالگرایی رو بزارم کنار بیاد چه ربطی داشت الان حرف شما

تاپیکو اشتباه گرفتم با یه تاپیک دیگه

من به پایانِ دنیا رسیده‌ام.آنجا که عشق،تنها یک واژه‌ی ممنوع است…