2789
برید پیش مشاور، بهتون تکنیک یاد میده که این چند هفته باقیمانده رو با آرامش سپری کنین توکل کنید به خ ...

ممنونم عزیزم ولی میدونم برا من جواب نمیده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای من برعکس بود! اوایلش بد بود و حتی تشدید کرد علائم رو ولی بعدش خوب شد! 

چون کم کم میخواد دوزو ببره بالا کم کم بیتاثیر میشه این دوز و باز حالت قبلو با همین مقدار داری مجبوری تعداد قرص بالاتری بخوری و دیگه یه معتادی هستی که بی فلوکسیتین نمیتونی تکون بخوری

من میخوام اقدام کنم برای بارداری هرگز بچمو با این چیزا درگیر نمیکنم حالا گیرم به خانوم بسازه به بچه ...

خوب عزیزم منم گفتم در مورد بارداری نمیدونم و حتما با دکتر مشورت کنین

من نظرم رو در مورد فلوکستین گفتم همونجوری که شما گفتین

و تاکید کردم که باید بسازه و به نظرم دوران بارداری وقت مناسبی نیست که تست کنن ببینن میسازه بهشون یا نه! (اگه تا حالا نخوردن) 

منم مثل شما معتقدم یوگا و مشاور و.. بهترین راه حله

چون کم کم میخواد دوزو ببره بالا کم کم بیتاثیر میشه این دوز و باز حالت قبلو با همین مقدار داری مجبوری ...

من 11 سال پیش خوردم و بعد از یه سال هم دیگه نیاز نشد خداروشکر 

تجربه ها متفاوته دوست من

من 11 سال پیش خوردم و بعد از یه سال هم دیگه نیاز نشد خداروشکر  تجربه ها متفاوته دوست من

مطمعنم همون یکسال یه خط در میون خوردید گلم بازم نظرتون محترمه ولی من به حدی ازین قرص میترسم که حد نداره یک جعبه بزرگ ازین قرص دارم از ترس تموم شدنش هر بار رفتم داروخانه و چندین بسته خریدم 

ممنونم عزیزم ولی میدونم برا من جواب نمیده

خوب همین طرز فکر نمیذاره جواب بگیرین، اگه تهرون هستین برید پیش دکتر امینی، دکتر با انصافیه و الکی دارو نمیده 

طبق تیکر بارداریتون فقط ده هفته مونده، حیفه

مطمعنم همون یکسال یه خط در میون خوردید گلم بازم نظرتون محترمه ولی من به حدی ازین قرص میترسم که حد ند ...

بله اگه نسازه خیلی بده و حتی مشکلات گوارشی و غیره ایجاد میکنه! 

نه عزیز تهران نیستم.دکتر خودم خیلی راحت میگه استفاده کن ولی با چیزهای دیگه ای میشنوم و می خونم موندم چرا اینقد دکتر راحت میگه استفاده کن