2789
در مورد بارداری نمیدونم ولی کلا فلوکستین بهترین داروی درمان افسردگی و وسواس فکریه ولی باید به طرف بس ...

بهترین داروووووووو؟؟؟؟؟؟؟خوردید عوارضشو میدونید دکترای ایران برای پول فقط کار میکنن وجدان تو همشون مرده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فلوکسیتین اولش تاثیر خوبی داره اما بعد یه مدت نوعی اعتیاد میاره,دردوران بارداری مصرف نکنید روی جنین ...

بشدت بچه بخدا خل و چل میشه دور از جون من ۳۰ سالمه خل به تمام معنا شدم یه بار میخندیدم یبار گریه وسیله تو سرم خورد میکردم پدر مادرم از روزی که نمیخورن فقط میگن ساناز با ما چه کردی تو دختر حالا فک میکنید یه نوزاد شکل نگرفته وجودش با فلوکسیتین چی میشهههه

بهترین داروووووووو؟؟؟؟؟؟؟خوردید عوارضشو میدونید دکترای ایران برای پول فقط کار میکنن وجدان تو همشون م ...

بله هم من خوردم و هم همسرم بیشتر از 17ساله که میخوره (البته نه مرتب، مثلا دو سال میخوره، سه سال نمیخوره وقتی علائم دوباره برگشت میخوره) ولی همونطور که گفتم خیلی مهمه که به طرف بسازه! بقیه قرصا همه مشتقات اون هستن و حتی چند ماه پیش که همسرم برای شروع دوباره قرصا رفته بود پیش دکتر، دکتر بهش گفت چون فلوکستین بهت میسازه باز همونو شروع کن و از قرصای دیگه "برای کسایی که بهشون میسازه" بهتره

اخه میگن این استرسی که دارم تحمل می کنم عوارضش بیشتره.نمی دونم موندم چکار کنم

برید پیش مشاور، بهتون تکنیک یاد میده که این چند هفته باقیمانده رو با آرامش سپری کنین

توکل کنید به خدا

بله هم من خوردم و هم همسرم بیشتر از 17ساله که میخوره (البته نه مرتب، مثلا دو سال میخوره، سه سال نمیخ ...

من میخوام اقدام کنم برای بارداری هرگز بچمو با این چیزا درگیر نمیکنم حالا گیرم به خانوم بسازه به بچه بیگناه نساخت چی 

فلوکسیتین اولش تاثیر خوبی داره اما بعد یه مدت نوعی اعتیاد میاره,دردوران بارداری مصرف نکنید روی جنین ...

برای من برعکس بود! اوایلش بد بود و حتی تشدید کرد علائم رو ولی بعدش خوب شد!