2777
2789
عنوان

بارداری

105 بازدید | 5 پست

سلام 

من ۲۲سالمه نزدیک دونیم سال ازدواج کردیم یه سقط هم داشتم خواستیم دوباره واسه بچه اقدام کنیم برا همین پیش دکتر رفتم بهم قرص متفورمین وویتامین ای وdostinex تجویز کرد الان ۲۲ روزه از این قرصا استفاده میکنم اخرین دوره پریودم ۲۷ اسفند بود ک پاک شده بودم تقریبا پریودم منظم بودالان ۲۹فروردین هنوز پریود نشدم الان دوسه هفتس فقط کمردرد وسینه درد ودرسمت چپ وراست پایین شکمم درد دارم سرگیجه وسردرد هم دارم بعضی وقتا ایا ممکنه حامله باشم یا قرصا باعث شده پریودم رو عقب بندازم میترسم بی بی چک بزنم منفی بشه😢😔لطفاراهنماییم کنید

خدایا ممنون ازت ک منو ب آرزوم رسوندی شکرت😍❤مواظب نی نی تو دلم باش❤❤❤😍😍

فردا اولین کار بی بی چک بزن. انشالله که حامله ای گلم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااا میترسم یعنی چی؟؟؟؟ آخرش که باید بفهمی مرگ یه بار شیونم یه بار  ایشالا که حامله ای نبود ...

اخه قبلنا زیاد بی بی چک زدم منفی شده میترسم اینبار هم منفی باشه 😭😢😢😢😔

خدایا ممنون ازت ک منو ب آرزوم رسوندی شکرت😍❤مواظب نی نی تو دلم باش❤❤❤😍😍