2777
2789
عنوان

چاقی ران عکس

146 بازدید | 11 پست

بچه ها چیکار کنم من حدودا ۳۰کیلو اضافه وزن دارم بیشترش هم قسمت رانم هست دکتر غدد امپول لاغری برام نوشته ۵روزه دارم میزنم اشتهام کم شده بنظرتون تو یک ماه رانم لاغر میشه 

باید ورزش کنی.پیاده روی برو

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه لاغر میشی ولی درکنارش ورزش هم بکن و پیاده روی کن یا برو باشگاه دوچرخه و تردمیل 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

خوبه لاغر میشی ولی درکنارش ورزش هم بکن و پیاده روی کن یا برو باشگاه دوچرخه و تردمیل

پیاده روی میرم ولی باشگاه میترسم پادرد بگیرم آخه حجم رانم خیلی زیاده میترسم فشار بیاد به زانوم پادرد بگیرم 

پیاده روی میرم ولی باشگاه میترسم پادرد بگیرم آخه حجم رانم خیلی زیاده میترسم فشار بیاد به زانوم پادرد ...

خب همون پیاده روی خوبه 

روزی ۴۵ دقیقه سریع راه برید 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

هوازی مثل پیاده روی و اینا بری خیلی خوبه..

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

پیاده روی میرم ولی باشگاه میترسم پادرد بگیرم آخه حجم رانم خیلی زیاده میترسم فشار بیاد به زانوم پادرد ...

هیچیت نمیشه من ۶۰ کیلو اضافه وزن دارم باشگاهم میرم

فقط وقتی حرکتی احساس کردی بهت فشار میاره نری و حرکت دیگه‌ای بری

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش