چکاوک73 مدیر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4367 عنوان خدافظی | مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 39 پست دوستون دارم دوس جونیامیسپارمتون به خدا😙😘 گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔 1397/01/29 | 03:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golyyyyy عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 2500 💃💃💃💃💃💃🍺🍺🍺🍺🍺🍺 خدافظی نکن چکاوکخطرناکه چکاوکهوا سرده چکاوکخورشید بی تو غروب نمیکنه چکاوکلطفا به زبان گل مراد بخونید با سپاس🙏🙌 یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4367 خدافظی نکن چکاوک خطرناکه چکاوک هوا سرده چکاوک خورشید بی تو غروب نمیکنه چکاوک لطفا به زبان گل مرا ... راستشو بگو شبی چی زدی؟😂😂😂😂😂😂 گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
golyyyyy عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 2500 راستشو بگو شبی چی زدی؟😂😂😂😂😂😂 نمیدونم چی بود لامصب فکر کنم جنسش خوب بودهولی از شوخی گذشته دل زدم دل خیلی هارو زدم😔😕😂 یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم
jooojooo25 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 8130 😂😂😂 تا 4 عصر خواب بودما الان چشام اینطوریه اومدیمو الان نی نی یار کاربیتو پاک کرد تو که خواب نداری حداقل سایت سرگرمت میکنه دوتا پست میخونی پستی ارسال میکنی اگه بری میخوای چیکار کنی 🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
پریناز_ر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 6674 چرامیخوای بری؟من تو چند تا از تاپیکات بودم تو ذهنم موندگار شدی بری یادت میفتم ناراحت میشم.نروبگو کی اذیتت کرده براش کمپین میزنیم هشتک میزنیم آدمش میکنیم😁
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4367 اومدیمو الان نی نی یار کاربیتو پاک کرد تو که خواب نداری حداقل سایت سرگرمت میکنه دوتا پست میخونی پستی ... 😆نی نی سایت از زندگی انداختم😂😂😂همش اینجام گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4367 چرامیخوای بری؟ من تو چند تا از تاپیکات بودم تو ذهنم موندگار شدی بری یادت میفتم ناراحت میشم.نرو بگو ... هیشکی عزیزمگفتم برم ب دنیای واقعیم برسماینجا خبری نیستبدبختی ارادمم ضعیفه نمیتونم کمتر بیام😂 گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
jooojooo25 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 8130 😆نی نی سایت از زندگی انداختم😂😂😂همش اینجام 😀😀 سعی کن برنتنه ریزی کنی کاراتت انجام بدی بد بیای حداقل هیالت راحت کار مونده ای نداری 🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
چکاوک73 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 4367 😀😀 سعی کن برنتنه ریزی کنی کاراتت انجام بدی بد بیای حداقل هیالت راحت کار مونده ای نداری امضات👏👏👏👏👌👌👌 گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔