2777
2789
عنوان

کمک لطفا

59 بازدید | 8 پست

سلام خانما ، هفده سالمه و برای پرسیدن سوال اومدم 

من متاسفانه توی ۱۱ ۱۲ سالگی از اونجایی که مجازی شد مدارس و تنها سرگرمی من همون فضای مجازی بود و حالا بخاطر کنجکاوی با یک پسر آشنا شدم و واقعا فوق العاده بچگونه بود اما همین فرد مقایسه میکرد و مثلا عکس فلان دختر و برای من میفرستاد و از چهرش تعریف و تمجید میکرد و اتفاقا خیلی زود هم جدا شدیم اما متاسفانه همون مدت روی من تاثیری گذاشت که تا الان روم مونده و هر روز شدید تر شده و دچار وسواس فکری شدم و مدام در حال تکرار و مقایسه هستم از لحاظ هرچیزی

جدیدا انقدر خسته شدم به روانشناس مراجعه کردم و حالا گفته که قرص و اینا مصرف کنم و در کنارش روان درمانی 

اما من نتونستم که این موضوع رو تعریف کنم چون مادرم خبر نداره و نمیتونم بگم و از طرفی خجالت میکشم که این موضوع رو بگم ، آیا لازمه بگمش و تاثیری در درمان داره و اصلا اعتماد میتونم بکنم؟

ببخشید طولانی شد🙏

اگه خودت میتونی مشکلتو حل کنی نیازی نیست به مادرت بگی

مگه مادرت چیکار میتونه کنه برات؟

سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی ، بهش فکر نکن

خودتو با یه چیزی سرگرم کن 

مُـعلمِ آینـده‍🤍📚

نه به هیچ عنوان .مادر شما روانشناس که نیست که بتونه کمک کنه ..

لطفا به جای مقایسه کردنت از نظر قیافه که خودت هیچ نقشی نداشته ...مهارت های دیگران رو با خودت مقایسه کن .

مهارتی رو انتخاب کن .رقابت سالم داشته باش .وقتت رو سر این موضوع ها هدر نده .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه خودت میتونی مشکلتو حل کنی نیازی نیست به مادرت بگیمگه مادرت چیکار میتونه کنه برات؟سعی کن خودت حال ...

نه به روانشناس

چون پرسید که این مشکلت از کجا شروع شده و من پیچوندم و نگفتم که اصل قضیه چنین چیزی بوده

نه به هیچ عنوان .مادر شما روانشناس که نیست که بتونه کمک کنه ..لطفا به جای مقایسه کردنت از نظر قیافه ...

بله متوجهم اما وسواس فکری اختلال هست و ناخوداگاه افکار مقایسه ای توی ذهن تکرار میشه

به قول همین روانشناس میگفت افراد عادی فکر ها توی سرشون مثل ابر میاد و میره اما وسواس فکری سمجه و به راحتی فکر ها نمیگذرن

حالا سوالم اینه که این قضیه رو به روانشناس بگم یا نه

نه به روانشناسچون پرسید که این مشکلت از کجا شروع شده و من پیچوندم و نگفتم که اصل قضیه چنین چیزی بوده

آره به روانشناس قضیه رو بگو ، اون بهتر میتونه کمکت کنه اگه همه چیز رو بدونه

مُـعلمِ آینـده‍🤍📚

آره به روانشناس قضیه رو بگو ، اون بهتر میتونه کمکت کنه اگه همه چیز رو بدونه

اخه اعتماد ندارم و خجالت میکشم که بگمش چون فکر میکنم ممکنه که فکر بدی کنن راجبم

اصلا تاثیری در روند درمان داره گفتنش؟

اخه اعتماد ندارم و خجالت میکشم که بگمش چون فکر میکنم ممکنه که فکر بدی کنن راجبماصلا تاثیری در روند د ...

بله بدون شک تاثیر داره، اون روانشناسه و باید بهش بگی پس خجالت رو بزار کنار و همه چیز رو بهش بگو

مُـعلمِ آینـده‍🤍📚

بله متوجهم اما وسواس فکری اختلال هست و ناخوداگاه افکار مقایسه ای توی ذهن تکرار میشهبه قول همین روانش ...

بله صد درصد ...

من خودم استرس نداشتم ولی اضطراب پنهان داشتم .با دارو عالی شدم ..هر دارویی نوشت تحت لیسانسشو بگیر ..نه ایرانیش که بی فایدس ..

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز