2777
2789
عنوان

کارشناسان اتاق عمل سوال دارم🥲

77 بازدید | 8 پست

من سراسری رو اتاق عمل آوردم و کنکور فرهنگیان هم بهداشت مدارس قبول شدم و واقعا گیر کردم کدوم رشته رو برم اتاق عمل رو علاقه دارم اما میگن واسه خانوما سخته نمیتونی و این حرفا همه میگن فرهنگیان واسه خانوم خوبه اما دوست ندارم میخوام اگه کسی تو رشته اتاق عمله یکم از شرایطش بگه بهم بلکه بتونم تصمیم بگیرم🫠🫠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من خودم که این رشته را نخوندم ولی یکی از فامیلای نزدیکمون میخونه با علاقه ی زیاد واردش شد ولی حالش بده .میگه نه تنها من بلکه تمام کلاس اینجورند .یه چند تاشون که کنکور دوباره دادند و تغییر رشته .

مربی بهداشت راحت تره ولی به نظرم اتاق عمل خیلی لول اجتماعیش از مربی بهداشت بالاتره. درآمدش هم میتونه ...

اره شنیدم تو شهرای بزرگ حتی تا ۱۰۰ تومن هم میتونی درآمد داشته باشی حالا درآمد هم واسم مهمه اما میترسم خیلی سخت باشه از پسش برنیام

چجوری یه نفر پیدا کنم تو این رشته باشههههه🥴

استارتر قطعا به علاقت نگاه کن اما اگر من برگردم مسلما مربی بهداشت را انتخاب میکنم، همون حقوق را میگیری، کارت تمیزه، مثل اون رشته نیست که بخوای به هرکسی جواب پس بدی، وقتی میتونی از یه کار تمیز همون مقدار پول را دربیاری پس منطقیه مربی بهداشت را انتخاب کنی.

فرهنگیان همون اول حقوق داری، اتاق عمل واقعا رشته ی سختیه از لحاظ درسی نمیگم از لحاظ کاری ولی اخرش چی؟؟

اخرش کمر درد آرتروز و .... شیفتهای کاری که بیشتر وقتها دست خودت نیست، همکارهایی که یه ساعت باهاشون باشی صبر ایوب میخوای، انواع بیمار که میبینی، نیدل استیک شدن داره و ....