2777
2789
عنوان

متخصصای بیبی چک بیاین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 31 پست
تا وقتی مدروکسی‌پروژسترون (دوفاستون یا پروورا) رو بخوری، پریودت عقب میوفته؛ پریود بعد از قطع قرص شرو ...

خواهری من شرایطشو ندارم ک دکتر برم فقط الان میخام موقت این پریوده نیاد ۱۴ روز دیگ سفرم هستش خوبه از یکشنبه بخورم تا وقتی از سفر برگردم؟

ممکنه با خوردنش پریودشم مگه

خواهری من شرایطشو ندارم ک دکتر برم فقط الان میخام موقت این پریوده نیاد ۱۴ روز دیگ سفرم هستش خوبه از ...

اگر بدون نظر دکتر شروع کنی، احتمال لک‌بینی یا خونریزی جزئی هست، چون بدن عادت نداره. مصرفش معمولاً تا وقتی بخوری پریود نمیاد، ولی مطمئن نیست و ممکنه کمی لکه یا خون‌ریزی داشته باشی.

پس بدون دکتر ریسک داره، ولی اکثر خانم‌ها تا وقتی دارو رو می‌خورن پریود نمی‌شن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر بدون نظر دکتر شروع کنی، احتمال لک‌بینی یا خونریزی جزئی هست، چون بدن عادت نداره. مصرفش معمولاً تا ...

قبلا خوردم این قرصو فک کنم از ۱۰ پریودی یعنی اگ از الان شزوع ب خوردن کنم ممکنه لک بینی داشته باشم و پریود شم

بیبی چک نزدی

زدم ولی واقعا دیگه بی بی چک رو قبول ندارم چندین بار قبلا برام مثبت شده و باردار نبودم حتی همون ۲۶م و قبلش کلی زدم

حس میکنم خیلی الکیه!

۲۶م بتا دادم منفی شد دیگه روم نمیشه جلو شوهرم بتا بدم از بس بی بی زدم و فهمیده

قبلا خوردم این قرصو فک کنم از ۱۰ پریودی یعنی اگ از الان شزوع ب خوردن کنم ممکنه لک بینی داشته باشم و ...

درسته، چون چرخه قبلیت نامنظم بوده و بدنت با قرص تازه واکنش میده، ممکنه لک‌بینی یا حتی پریود جزئی داشته باشی.

هیچ راه صددرصد مطمئن بدون دکتر وجود نداره، فقط اکثر خانم‌ها تا وقتی قرص می‌خورن پریود نمیشن، اما ریسک لک یا خون‌ریزی هست

زدم ولی واقعا دیگه بی بی چک رو قبول ندارم چندین بار قبلا برام مثبت شده و باردار نبودم حتی همون ۲۶م و ...

خب یعنی الان مثبت شده؟ 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
زدم ولی واقعا دیگه بی بی چک رو قبول ندارم چندین بار قبلا برام مثبت شده و باردار نبودم حتی همون ۲۶م و ...

از کجا میخواد متوجه بشه یک آزمایش بتا برای اطمینان بده و خیلی به بیبی چک اعتماد نکن

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
همون موقع که بتا دادم و ۰/۴ شد دوتا بی بی چک زدم و هردو تو دو دقیقه هاله واضح انداخت اما خب بتام این ...

حالا عزیزم ضرر نداره یه آزمایش بده خدا بزرگه 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
اصلا بنظرتون ممکنه وقتی ۲۶م منفی شده؟!!؟

آره ممکنه اگه جنین دیر لانه گزینی کرده باشه ممکنه که الان جواب آزمایش تغییر کنه

[QUOTE=399897873]آره ممکنه اگه جنین دیر لانه گزینی کرده باشه ممکنه که الان جواب آزمایش تغییر کنه[/QUOT

خداکنه همینجور که میگین باشه پس من عصر میرم یه بتا میدم راستش دست و دلم نمیره خسته شدم از جواب منفی اما چه کنم..