2777
2789
عنوان

متخصصای بیبی چک بیاین😂

153 بازدید | 31 پست

امروز روز ۶۱ سیکلمه و هنوز پریود نشدم!!

یعنی از ۷ شهریور که اخرین پریودیم بود

۲۶م مهر هم بتا دادم ۰/۴ بود و ضخامت اندرومترم هم ۵/۵ 

قرار بود این ماه هم برم برای تخمک کشی اما پریود نشدم که داروهاشو مصرف کنم!۲۵م مهر دکتر هم رفتم گفت هیچیت نیست دوتا پروژسترون بزن ببین پریود میشی و من نزدم هنوز چون امید دارم🥲

بنظرتون امروز هم یه بتا بدم؟ اصلا بارداری ممکنه؟؟؟

تاحالا همچین تجربه ای خودتون یا اطرافیانتون داشتین؟؟؟

خواهر من ی سوال بپرسم ؟میخام برم زیارت تنبلی تخندان دارم میخام ال دی بخورم پریود نشم بنظرت ممکنه باع ...

آره ممکنه باعث لکه ‌بینی یا خونریزی مختصر بشه، مخصوصاً وقتی پریودها نامنظمن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من ی سوال بپرسم ؟میخام برم زیارت تنبلی تخندان دارم میخام ال دی بخورم پریود نشم بنظرت ممکنه باع ...

چون ال‌ دی سطح هورمون‌ها رو تغییر میده و وقتی بدن عادت نداشته باشه، ممکنه واکنش بده و لک‌بینی ایجاد بشه

احتمال بارداری خیلی پایینه عزیزم امپولا رو بزن حتما باردار هم باشی امپول ضرر نداره

همه امیدم به الان بود..

۴۵ تا امپول برای تخمک کشی باید بزنم و واقعا میترسم😔

بنظرتون یه بتا بدم بعدش امپول بزنم یا نه؟ 

خب خواهر بنظرت چیکار کنم عزیزم؟میشه لطفا ی کاری بگی بکنم پریود نشم

اگه می‌خوای پریودت عقب بیفته، بهتره به‌جای ال‌دی از قرص مدروکسی‌پروژسترون (مثل دوفاستون یا پروورا) با تجویز دکتر استفاده کنی؛ ال‌دی مناسب این کار نیست و ممکنه لک بده یا نظم بدنتو بهم بزنه

یعنی میگی نخورمش ؟۱۴ روز دیگ سفرمه و میخان برم زیارت پاک باشم

چون ال‌دی ترکیبی از دو هورمونه و برای جلوگیری از بارداری طراحی شده، نه عقب انداختن پریود. تنظیمش سخته و ممکنه وسطش خون‌ریزی بده.

ولی مدروکسی‌پروژسترون فقط پروژسترونه و مخصوص همین کاره، پریود رو مطمئن‌تر عقب می‌ندازه

چون ال‌دی ترکیبی از دو هورمونه و برای جلوگیری از بارداری طراحی شده، نه عقب انداختن پریود. تنظیمش سخت ...

خواهری یعنی الان من ال دی نخورم دیگ ک پریود نشم؟

مدروکسی هر وق میخورم بعدش خونریزیم شدید میشه

یعنی خواهر مدروکسی رو تا وقتی بخوری پریود نمیشی تنبلی هم دارم؟

تورو بخدا بگو چیکار کنم ممنونت میشم خاک پاتم

خواهری یعنی الان من ال دی نخورم دیگ ک پریود نشم؟مدروکسی هر وق میخورم بعدش خونریزیم شدید میشهیعنی خوا ...

تا وقتی مدروکسی‌پروژسترون (دوفاستون یا پروورا) رو بخوری، پریودت عقب میوفته؛ پریود بعد از قطع قرص شروع میشه (معمولاً ۲ تا ۵ روز بعد).

اما حتماً باید با تجویز پزشک باشه تا دوز و زمان شروع دقیق رو بر اساس روز چرخه‌اش تعیین کنه، چون مصرف اشتباهش می‌تونه باعث خون‌ریزی زودتر یا شدیدتر بشه