2777
2789

چیکار کنم معدلم بیاد بالا

رشتم حسابداری دانشگاه ازاد

روش مطالعه تونم بگید لطفا

معدلم پایین

همکلاسیام همه شون کار حسابداری میرن اما من هیچی حتی به چندتا استادا گفتم منو ببرید سرکار قبول نکردن

چیکار کنم چجوری بخونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دولتی ام البته ‌. ردیف اول مینشستم که مجبور شم گوش کنم .. جزوه می‌نوشتم .. صدای استادم ضبط میکردم هرچی رو موندم بعدا بنویسم .. حتما حتما قبل از جلسه ی بعد،مطالب جلسه ی قبل رو میخوندم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

روزی چند ساعت میخوندید؟میشه روش مطالعه اتون بگید

خب ممکن بود فردا کلاس بیشتر داشته باشم تا روز قبلش هرچی بود رو جمع میکردم که انباشته نشه ساعت مشخصی نداشت.. تمرین ها رو حل میکردم .. حسابداری هم باید تمرین حل کرد فقط

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚