2777
2789
عنوان

مهریه مناسب چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 57 پست
دیگه اون رو قبول نداره

میزانی بذارید که توان پرداختش رو داشته باشه 

یعنی دو روز دیگه گفتی میخوام 

داشته باشه که بدن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخواد اون قدر باهاش پیش برم که یا کامل از چشمم بیوفته یا بهم ثابت بشه تو پرانتز ویژگی خوب هم زی ...

کسی که خوب باشه از اول خوبه چرا اون خودشو ب تو ثابت نکنه دنبال این باش که اون ثابت کنه دوستت داره خودت هم میگی مهریه زن بردار هاش بیشتر پس رسمشون نیس یچیز این وسط میلنگه

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

بحث مهریه نیس بحث بی ارزش بودن هست که اگه قبول کرد عقدش میکنم نکردم تموم‌میکنم کسی که دوستت داره این حرف ها رو نمیزنه 

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

میگه گردنمه باید بدم بدهی زن به مرده

مغلطه می‌کنه 

کی دیدی همینجوری یهویی یا مثلا سر عقد مهریه بده؟ یا مگه خواهرش مهریه اش رو گرفته؟ شخصا اگه من نامزدم بهم میگفت ۱۰ سکه شدیدا بهم توهین میشد.

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

چه ربطی به سطح خانواده داره ما الان اقوام زیر ۷۰۰ سکه نداریم رسممون هست

منم منظورم همین بود

مثلا ما خودمون رسم نداریم تو مهریه خونه بذارن

ولی اینجا دیدم خیلی میگفتن حتما باید چند دونگ خونه باشه جزو مهریه

یا مثلا یه سری ها کلا ۱۴ تا میذارن یه سری ها بیشتر

کلا به خانواده بستگی داره