2777
2789
عنوان

حرف فامیلا

54 بازدید | 3 پست

سلام سلام خوبین راستش چند ماهیه حالم خیلی خرابه من یه سال پشت کنکور بودم سال اول مامایی آوردم بعد فامیلامون شروع کردن به مسخره کردن میدونم نباید اهمیت بدم ولی از یه جایی به بعد دل آدم میشکنه جوری که دیگه نمیشه درستش کرد .دختر خالم صدا ماما گاو در میاورد عمم گفت نریا خیلی بده خالم ناراحت شد گفت چقد بد   .  هیچی آقا ما یه سال پشت موندیم که شانسم امتحان کنم برای یه چیز بهتر امسال تغذیه ازاد و بیمه تهران روزانه آوردم از شانس من همه بچه های کنکوری فامیل دندون و پزشکی و... آوردن من آدم حسودی نیستم چون ته تلاشمو گذاشتم هیجا نرفتم روزی۹ساعت مطالعه و تست و کلی بد بختی دیگه داشتم معدلم ۱۹شد و میانگین کنکور۳۰ زدم الان دوباره یکی از فامیلامون کع دخترش دندون آورده هی برامون قیافه میگیره که من هیچی نشدم و.. آخه چرا دنیا و آدماش انقد زشتن چرا نمیشه تو این دنیا آدم خوب پیدا کرد .دل آدما رو نشکونین تا وقتی قصه آدمارو نمیدونین من سال کنکورم جنگ شد محلمون رو بمب زدن فقط۴تا کتاب درسی ورداشتم اون هم است و.. به باد رفت  رفتیم یه شهر دیگه من تو اون استرس و اینا این نتیجه خوب گرفتم ولی خیلی ها نمیفهمن .غریبه ها خیلی باشعور ترن دختر عمه مامانم بهم زنگ زد تبریک گفت ولی عمم یه زنگ نزد دلم شکسته نه از رشتم من عاشقم رشتمم .از حرف مردم که آدمو هیچ حساب میکنن حالم بده کاش درآینده پشیمونیشونو ببینم😒

همون مامایی هم خوب قبول شدی اونا از حسودیشون بوده بیخیال

اره ولی آخه فقط این نیست فایلای سمی داریم نمیتونم تحملشون کنم از طرفی نمیشه رفت و آمدم نکرد🫥نمیدونم چیکارکنم کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷