2777
2789
عنوان

کار و درامد

216 بازدید | 15 پست

من به پول نیاز دارم،،هر هنری هم از دستم میاد،،مثلا خیاطی که اصلا حوصلم نمیکشه،یا نقاشی که زیاد مشتری نداره،،یا بقیه ی کار های کوچیک هنری که درامد ندارن،،،امروز میخواستم برم داروخونه نسخه پیچ بشم که خانوادم نذاشتن که زشته با مردها سروکله بزنی،،،،پس من چیکار کنم چه پیشنهادی دارین برام

آرامش خودتون رو فدای بیشعوری دیگران نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه عزیزم کار پیشنهادی نیست که.. هرکسی بنا به حرفه ای که بلده میره سر کار. شما چه مهارتی داری و حرفه ات چیه, باید همون شغلو انتخاب کنی. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
اخه عزیزم کار پیشنهادی نیست که.. هرکسی بنا به حرفه ای که بلده میره سر کار. شما چه مهارتی داری و حرفه ...

البته تو ايران اصلا ربطي به قابليت و ميزان تحصيلات و اينا نداره 

بيشتر پارتي ميخواد

مُردم اندر حسرت فهمِ درست
البته تو ايران اصلا ربطي به قابليت و ميزان تحصيلات و اينا نداره  بيشتر پارتي ميخواد

این که ایراده.. درسته حرفت تا حدودی... ولی ادم باید کارو بلد باشه یه ایده ای ازش داشته باشه و بره سراغش.  مثلا من که گرافیک خوندم نمیتونم برم برقکشی ساختمان کنم که. فوقش کارهایی که بهش مربوطه انجام بدم... مثلا کار دکوراسیون یا تصویرپردازی و نقاشی و ... 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
من مدرک نسخه پیچی دارم دوستم دارم کار کنم اما آشنا ندارم و جایی و ندارم

مدرک نسخه پیچی از کجا میگیرن؟؟

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌