2777
2789
عنوان

موهای زائد

345 بازدید | 32 پست

شما برای موهای بدنتون از چی استفاده میکنید؟ من ۱۷ سالمه و میخواستم برم لیزر بهم گفتن زیر ۱۸ سال نرو چون هورمون ها کامل نشده اولش با کرم موبر میزدم ولی بدنم حساسه و همش جوش میزدم بعد رفتم اپلاسیون اون خوی بود ولی باید صبر میکردی ما ها بلند شه و طی اون مدت که موها بلند بود خیلی زشت بوده و نمیتونستم لباس کوتاه یا شلوار کوتاه بپوشم تیغ تا حالا استفاده نکردم ولی مامانم استفاده میکنه سیاه شده زود زود در میاد پودر موبر هم حساسیت دارم ولی الان مجبوری دارم میزنم اپلیدی چطوره؟ خوبه؟ دیگه نمیدونم چیکار کنم یا حساسیت دارم یا زود در میاد و اینا شما از چی استفاده میکنین؟ چقدر طول میکشه در بیاد؟ 

ای بابا ۱۷ سالته خسته شدی  ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژیلت بزن موهات ضخیم شه از نمک بدن اینا استفاده کن زیر پوستیات کم شه سال بعد برو لیزر یکسال ژیلت هیچی نمیشه

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

خب یا حساسیت دارم یا زود در میاد نمیدونم مردم چیکار میکنن همیشه پوستشون صافه یعنی همه یا میرین لیزر ...

ما که لیزر کردیم و الانم راحتیم 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

ژیلت بزن موهات ضخیم شه از نمک بدن اینا استفاده کن زیر پوستیات کم شه سال بعد برو لیزر یکسال ژیلت هیچی ...

نمک بدن چطور استفاده بشه؟

وتاثیرداره برای موهای زیرپوستی؟

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

عزیزم شما رو شکم ت هم لیزر کردی ؟من موی کرمی داره نمیدونم لیزرش کنم یا نه میترسم ضرر داشته باشه

نه اونجارو نه ، شما فقط موهایی که باید اصلاح بشه رو لیزر کن

اونجا فقط  اگه موهاش ضخیمه لیزر کنا

نمک بدن چطور استفاده بشه؟وتاثیرداره برای موهای زیرپوستی؟

راستش من ۷ جلسه رفتم لیزر موهام هنوز زیر پوستی هست 

بهم گفت نمک بدن آلوئورا بگیر بزن پوستت لیف بکش باعث میشه پوستای مرده ی بدنت از بین برن و پوستت لایه برداری شه و موهای زیر پوستی بیاد بیرون 

البته گفت به تدریج ۱ تا ۳ ماه کامل از بین میره منم هنوز یبار استفاده کردم

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

ژیلت اصلا نزن هرکاری میکنی 

همون اپیلاسیون اگه مداوم بری ریشه مو سست میشه و میتونی وقتی یکم رشد کرد تو خونه با اپلیدی بزنی خودت،دردش کمتره 

باز باید امتحان کنی 

پودر موبر هم چندتا مارکو امتحان کن 

دپی و هرمودر خوبن