2777
2789
عنوان

چقدر لباس بچه گردنه

176 بازدید | 21 پست

نفری س تا دورس و شلوار برای پسرام

دو تا برای دخترم گرفتم 

شد ۱۵ ملیون

راستی دو تا هم کتونی خریدم 

با ۴ تا دونه کیسه ی خرید اومدم خونه 

۱۵ ملیون خرج شد

واقعا خدا ب داد همه برسه

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

و منی که نمیدونم چه کنم

چرا عزیزم

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید لباس بگیریم منتظرم پول بیاد دستم

انشاالله عزیزم

خب خیلی خرید کردید نسبتا

خدایی س تا لباس چیه خواهر برای تا عیدشون 

برای دخترم ک ۲ دست گرفتم کلا

زیاد خرید نمی‌کنیم پولمون بی ارزشه

خدایی س تا لباس چیه خواهر برای تا عیدشون برای دخترم ک ۲ دست گرفتم کلازیاد خرید نمی‌کنیم پولمون بی ار ...

اره میدونم پول بی ارزشه وگرنه ۱۵ تومن خودش خیلی پوله 

ولی کلا لباسای بچگونه گرونه 

من تاحالا لباس زمستونی نخریدم چون گرونن نتونستم واقعا لباس تابستونی ارزون تره 😅

خیلی کمه فروش لباس زمستونه مثلا پالتو های گرون فروش نداره اصلا من تو فامیل لباس فروش داریم میگه بزور روری چند تا دونه بیشتر فروخته نمیشه دیگه

خیلی کمه فروش لباس زمستونه مثلا پالتو های گرون فروش نداره اصلا من تو فامیل لباس فروش داریم میگه بزور ...

اهواز زندگی میکنم خرید و فروش عالیه اینجا مردم همه میخرن 

شهرایی که کار زیاد نیست دیگه فروش کمتره 

نه ما تهرانیم اونام تهرانن مغازه هاشون

عه تهران که جز شهرای پردرآمد 

والا دوستم مغازه داره گفت فروش ما عالیه دیگه نمی‌دونم 

ولی در کل لباس تابستونی اینجا خیلی ارزونتر 

مثلا بلوز شلوار خونگی پسرونه 250 تومنه 

ولی زمستونی 1500 به بالا 

عه تهران که جز شهرای پردرآمد والا دوستم مغازه داره گفت فروش ما عالیه دیگه نمی‌دونم ولی در کل لباس تا ...

خب نه منظورم از پالتو ها مثلا ۳،۴ به بالاها بود که میگفتن فروش نمیره 

وگرنه لباسای تابستونی و ارزون تر بازارش همیشه بهتره