2777
2789
عنوان

كيت تخمگذاري

77 بازدید | 6 پست

سلام

من كيت تخمكگذاري خريدم ولي اين ماه ٤٨ روز گذشت تا پري شدم

در صورتي كه دوره هام هميشه ٣١ روز بوده زمان تخمكگذاريم ميشد ١٥ يا ١٦ 

الان بايد چندم كيت بزارم ؟

سلام عزیزم منم همین مشکل تورو دارم، به خاطر همین چون نمیدونم این ماه دورم چند روزه ممکنه باشه از روز 14شروع مردم به کیت گذاشتن و هر روز تکرار میکنم با اینکه آبان روز 18 هنوز تخمک گذاری نشده 

❤چه برکتی دارد دوست داشتنت، خدا❤

از روزی که پریود میشی بشمار باید ۱۲ الی سیزده روز بگذره بعد کیت بزار 

از روز ۱۳ تا پونزده بعد از شروع پری احتمال دوخط شدن هست

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

از روزی که پریود میشی بشمار باید ۱۲ الی سیزده روز بگذره بعد کیت بزار  از روز ۱۳ تا پونزده بعد ...

من ک این ماه نشدم فقط با امروز س روز لک دیدم کم ک اونم تموم شد ولی کیت خریدم کی بزارم؟

من ک این ماه نشدم فقط با امروز س روز لک دیدم کم ک اونم تموم شد ولی کیت خریدم کی بزارم؟

لکه بینی شروع پریودی محسوب نمیشه اگر پریودم نشی تخمک گذاری نداری 

پس اول برو دکتر سونو بده و دارو بگیر تاپریودت منظم بشه بعد اقدام کن

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

اینکه پریودت بهم ریخته اگه بازم ادامه پیدا کنه میتونه نشونه کیست هم باشه 

بنظرم یه کم زعفرون دم کرده یا اب زرشک یا گل گاو زبون بخور که پریود بشی چون لکه بینی شروع پریود بحساب نمیاد 

ولی میتونی برای اطمینان هروقت ترشح کش دار تخم مرغی دیدی کیت بزاری دوخط که شد اقدام کن