2777
2789
عنوان

خیلی پر خابم

160 بازدید | 11 پست

یه راه حل بگین

احساس ضعف و حال بدی دارم همیشه همش میخام بخوابم ۲۴ ساعت

از اطرافیان خجالت میکشم

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

منم

صبحا دخترمو راهی مدرسه میکنم ۷ و نیم خابیدم تا ۱۲

برنامه هرروزمه

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کمبود آهن و سردی طبع

دقیفن

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

ناهار چی میپزونی؟

از شام هر چی باشع

دخترم یکیش ساعت ۳ میاد یکیش ۱

تااون تایم یه چیزی سرهم میکنم براشون

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

ویتامین ب۱۲چک کن.امگا۳وویتامین دی مصرف کنمن از وقتی مصرف می کنم پر انرژی ترم

کلا کمبود ویتامین دارم خیلی ضعیفم نمیدونم چی بخورم

از وقتی ازدواج کردم خیلی ضعیف تر شدم

از بچه دار شدن میترسم