2777
2789
من الان نشستم دارم نگا میکنم😁

خب سوالم اینه اون بچه های توی قایق کی بودند.؟ چرا میخواستن بکشنشوننن

چند تا قسمت قبل ندیدم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلاً دیدم بپرس شاید بتونم جواب بدم

از بچه های توی قایق سوال دارم من ندیدم میشه خلاصه اول داستان بگی چرا ملکه یجوریه 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
خب سوالم اینه اون بچه های توی قایق کی بودند.؟ چرا میخواستن بکشنشونننچند تا قسمت قبل ندیدم

نوازاد شاهزاده ناکرانگه پسر بچه ،بچه ی ندیمه ی مامانه نوزادس

چون ی ستاره شناس ب پادشاه ناکرانگ گفته دختره برای پادشاهیت ی مشکل بوجود میاره اونم دستور داده دخترا بدنیا اومدن بکشنشون

خب سوالم اینه اون بچه های توی قایق کی بودند.؟ چرا میخواستن بکشنشونننچند تا قسمت قبل ندیدم

فرزند یکی از فرمانده هاس که آینده حاکم میشه  فرمانده دوتا زن داشته دوتاشون همزمان باردار شدن زن دومیه بخاطر اینکه دختر خودش آینده حاکم شه برا زن اولیه توطئه درس می‌کنه که بچش نحسه باید کشته شه تا کشور نابود نشه

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»