_setare_ordibehshtii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 9984 عنوان بیاین🧡🌱 45 بازدید | 12 پست از ۷۰ تا تستچند غلط در حد نرمالهو چند غلط ضعیف بودنه بنظرتون؟کتابی مثل جامعه به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍 1404/08/07 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پس_توضیحات عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2120 خدایی جامعه رو صد بزن دیگه شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه
_setare_ordibehshtii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 9984 سلام پیام شما دریافت شد تمام. 😐 به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍
arnooshhh عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 288 بستگی به پایه داره قوی باشه یا اینکه تازه شروع کرده باشه به تست زنی یا خیلی وقته اگه خیلی وقت باشه و مطالعه ش عمیق باشه که تعداد غلط قطعا کم باید باشه
_setare_ordibehshtii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 9984 خدایی جامعه رو صد بزن دیگه سعی می کنم بالای هشتاد بزنم ولی زیاد بی دقتی می کنم🥲ولی به طور کلیچند غلط نرماله بنظرت؟ به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍
_setare_ordibehshtii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 9984 بستگی به پایه داره قوی باشه یا اینکه تازه شروع کرده باشه به تست زنی یا خیلی وقته اگه خیلی وقت باشه و ... کم یعنی چقدراز ۷۰ تا به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍
پس_توضیحات عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2120 سعی می کنم بالای هشتاد بزنم ولی زیاد بی دقتی می کنم🥲ولی به طور کلیچند غلط نرماله بنظرت؟ نمیدونم من خودم سی و یک سالمه به سختی یادم میاد دوران کنکورو ولی یادمه اقتصاد و ریاضی مثلا هفتاد میزدم راضی بودم یا جامعه و روانشناسی صد شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه
_setare_ordibehshtii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 9984 نمیدونم من خودم سی و یک سالمه به سختی یادم میاد دوران کنکورو ولی یادمه اقتصاد و ریاضی مثلا هفتاد میز ... الان جامعه داخل کنکور به شدت مفهومی و سخت شده🥲(البته باز نسبت به دیگه کتابا بهتره)ولی سال قبل ۷۱ زدمامسال میرم برای بالای ۸۰ انشالله به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍
پس_توضیحات عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2120 الان جامعه داخل کنکور به شدت مفهومی و سخت شده🥲(البته باز نسبت به دیگه کتابا بهتره)ولی سال قبل ۷۱ زد ... سال 92 که کنکور دادم هم سخت شده بود نسبت به سالای پیش شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه
_setare_ordibehshtii مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 9984 سال 92 که کنکور دادم هم سخت شده بود نسبت به سالای پیش نمیدونم والاتستای ۹۲ رو نزدمولی صد عالیه آفرین🌱 به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍
پس_توضیحات عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2120 نمیدونم والاتستای ۹۲ رو نزدمولی صد عالیه آفرین🌱 ممنون شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه