2777
2789
عنوان

الهی همون دستتت قطع شه مرتیکه ی کثافتو 😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 64 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خواهر من 15 سالش بود

از مدرسه داشت میومد خونه 

ی موتوری زد به باسنش و گاز داد

خواهرم از اون موقع، بدش میاد یهویی مثلا بزنی پشتش

مثلا هر وقت شوخی بخوام کنم بهش

خیلی عصبی میشه 

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

ربطی به پوشش تو ندارهآدم لجنهمه جا لجنه

من چادری بودم و این اتفاق برام افتاد ۱۶ سالم بود 😢

و به شدت ترسیدم تا مدتها صدای موتور می شنیدم استرس میگرفتم 

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔

دقیقا پدرسگ معلوم نیست چطوری جفت گیری می کنن همچین چیزی ازشون به وجود میاد

یکی این ادما یکیم کسایی که فحش ناموسی میدن به راحتی ت. مجازی و دنیای واقعی 

همیشه با خودم میپرسم چطوری میتونن اینقدر به خودشون اجازه بدن فحش زیر نافی به خانواده یکی بدن 

یا دست درازی کنن؟؟ اون لحظه به خانواده شون فکر نمیکنن ؟

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

کار این اقایی ک گفتی خب طبعا خیلی زشته حرفی نیست بنظرم پوشش ایشون مشکلی نداشته خب بازم قبولولی مشکل ...

خفه شو گم شو برو بیرون از تاپیک

مادر و خواهرتو بپا که کسی جایی تحریک نشه بیاد سراغ شون

تا حالا به هیچ کس تو سایت فحش نداده بودم

تعلیقم بشم برام مهم نیست!

کار این اقایی ک گفتی خب طبعا خیلی زشته حرفی نیست بنظرم پوشش ایشون مشکلی نداشته خب بازم قبولولی مشکل ...

قران‌اول به اقایون میگه چشماتو درویش کن بعد به خانما میگه پوششتو رعایت کن اگه اتقدر سست عنصرین بشینید تو خونه چه دلیل داره تو خیابون باشید؟؟ و به ناموس مردم تعرض کنید و بهانشم جور کنید این جز مزیض بودن چیزی نیست 

خفه شو گم شو برو بیرون از تاپیکمادر و خواهرتو بپا که کسی جایی تحریک نشه بیاد سراغ شونتا حالا به هیچ ...

سلام .دوباره همه پیام رو کامل بخونید بنظرم شما اشتباه متوجه شدید

منم اول خواستم پیام نذارم چون موضوعش خیلی چالشیه و باعث کدورت میشه و خیلی باید دقت کرد.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز