rozayebarfiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 2480 عنوان آقا من واقعا خشک مذهبی نیستم 140 بازدید | 17 پست ولی از اوضاع جامعه حالم بد میشه...از اخلاق و رفتار نوجوونا از یه فیلمایی مثل پیر پسر از یه سری پوشش ها که کاملا مشخصه هدف چیه... با اینکه خودم مخالف حجاب اجباری بودم، ولی اگه میدونستم تهش میشه این دفاع نمیکردمدیگه زیادی داریم تو کثافت غرق میشیم 1404/08/07 | 18:47 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میگن_ک_جذابم_9 عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 8974 یهو آزادی بیاد وسط آدم اینوری میوفته دیگه من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉
اشرشیاکلایبدبخت عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 12242 جامعه اطراف شما اینطوره احتمالا من مشکلی نمیبینم خیلی معدود پوشش نامناسب میبینم
rozayebarfiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 2480 یهو آزادی بیاد وسط آدم اینوری میوفته دیگه عقل چی میشه؟ یعنی تا این حد بی جنبگی؟!
helma۱۳۸۰ عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 1574 تا ابد حقولی یکی مثل من از همون اول میدونستم ب اینجا میرسه البته ب اینجا هم ختم نمیشه خیلی بدتر از این میشه منتظر وضع فجیع تر پوشش و علنی شدن گرایشهای متنوع و حیوانی تو کشور باش
rozayebarfiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 2480 جامعه اطراف شما اینطوره احتمالا من مشکلی نمیبینم خیلی معدود پوشش نامناسب میبینم شما کجایی عزیزم؟
آسمان_شب_پرستاره عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 902 بی جنبگی و عقده ای بازیه بیشتراین نگاه میکنه ببینه اون چطوره یه استایل جذاب تر بزنه همش چشم و هم چشمیانگار اصالت خودشونو ادما یادشون رفتع
orkideh70 عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 7136 اول مردمو بزور کردن زیر چادر همه شدن عقده ای حالا همین میشهاگر از روز اول تفکیک جنسیتی و مسیله پوشش نبود اینطور نمیشد
آسمان_شب_پرستاره عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 902 اول مردمو بزور کردن زیر چادر همه شدن عقده ای حالا همین میشهاگر از روز اول تفکیک جنسیتی و مسیله پوشش ... نه بابا این حرفا ففط فانتزی ها و تصورهای ماساز کجا معلوم اگه از اول همه چی ازاد بود زودتر و بیشتر رو به فنامیرفتیم یا نه
rozayebarfiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 2480 اول مردمو بزور کردن زیر چادر همه شدن عقده ای حالا همین میشهاگر از روز اول تفکیک جنسیتی و مسیله پوشش ... من خودم تو خانواده ایی بودم که دختر حق دانشگاه رفتن نداشت تا قبل ازدواجبا بدبختی عقاید مزخرف خانواده رو تغییر دادمالان که واقعا آزادی دارم ولی یه چارچوبی هم دارم واسه خودماینکه یه سریا انقدر عقده ایی ان واقعا مشکل از خودشونه
helma۱۳۸۰ عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 1574 اول مردمو بزور کردن زیر چادر همه شدن عقده ای حالا همین میشهاگر از روز اول تفکیک جنسیتی و مسیله پوشش ... خب تو کشورهای غربی که از اول پوشش آزاد بوده چرا الان تو لجن گرفتار شدن؟؟؟دوست عزیزم انسان سیری ناپذیره اول پوشش بعد روابط غیر متعارف بعد گرایشهای متنوع و...هزار تا چیز دیگه
اشرشیاکلایبدبخت عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 12242 شما کجایی عزیزم؟ غرب کشورم تازه اینجا به نسبت خیلی از استان ها فضای بازتری داره
آسمان_شب_پرستاره عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 902 من خودم تو خانواده ایی بودم که دختر حق دانشگاه رفتن نداشت تا قبل ازدواجبا بدبختی عقاید مزخرف خانواده ... دقبقاااااگه تو به یه چیزی معتفد باشی و چارچوب داشته باشی میتونی درست فکر کنی
orkideh70 عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 7136 خب تو کشورهای غربی که از اول پوشش آزاد بوده چرا الان تو لجن گرفتار شدن؟؟؟دوست عزیزم انسان سیری ناپذی ... کشورای غربی تو چه لجنی گیر افتادنهر کی هر چی دوس داره میپوشه بدون اینکه مورد قضاوت قرار بگیره
orkideh70 عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 7136 من خودم تو خانواده ایی بودم که دختر حق دانشگاه رفتن نداشت تا قبل ازدواجبا بدبختی عقاید مزخرف خانواده ... ما نمیتونیم برای همه ادمای دنیا چارچوب الزامی تعیین کنیمهر کسی دیدگاه خودشو داره و با همون دیدگاه زندگی میکنه تصمیم میگیره انتخاب میکنه