2821
2789
عنوان

بدن نامزدم

255 بازدید | 12 پست

یه قسمتاییش موها زخیم تره پوستش تیره تره سر شونش و اینا خیلی عجیبه برام بنظرتون برای چیه؟

مثل موقعی که جایی بسوزه رنگش تغییر کنه یه لکه بزرگ ولی نسوخته

بدت اومد؟

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه چرا؟

خب پس بیخیال 

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

چرا من اینجا عضوم اخه😩😩😩😩

چه ایرادی داشت تایپکم؟ سوال بود برام گفتم شاید کسی بدونه:/ همش باید دراماهای زن و شوهری و مادر شوهری بزاریم خوشت بیاد؟؟؟

چه ایرادی داشت تایپکم؟ سوال بود برام گفتم شاید کسی بدونه:/ همش باید دراماهای زن و شوهری و مادر شوهری ...

نه از اونام خوشم نمیاد 

فکرشو نمیکردمم در مورد نواحی پوششی بدن نامزد شما هم تاپیک ببینم که دیدم 

نه از اونام خوشم نمیاد فکرشو نمیکردمم در مورد نواحی پوششی بدن نامزد شما هم تاپیک ببینم که دیدم

:/ پس چی میخوای ببینی؟ نه داستان و مشکل بقیه

نه بیماری و علت و سوال راجبش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز