2777
2789
عنوان

بدن نامزدم

268 بازدید | 12 پست

یه قسمتاییش موها زخیم تره پوستش تیره تره سر شونش و اینا خیلی عجیبه برام بنظرتون برای چیه؟

مثل موقعی که جایی بسوزه رنگش تغییر کنه یه لکه بزرگ ولی نسوخته

بدت اومد؟

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نه چرا؟

خب پس بیخیال 

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

چرا😂خب سواله برام چرا اینطور شده

خوتوبدنت سفید وصافه اون مرده پوست تنش زبر وزمخته دخترعههه

کاربری دست دونفره شباخودمم روزا خودشم🥴...دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم۲۹/۹/۴۰۳

چرا من اینجا عضوم اخه😩😩😩😩

چه ایرادی داشت تایپکم؟ سوال بود برام گفتم شاید کسی بدونه:/ همش باید دراماهای زن و شوهری و مادر شوهری بزاریم خوشت بیاد؟؟؟

چه ایرادی داشت تایپکم؟ سوال بود برام گفتم شاید کسی بدونه:/ همش باید دراماهای زن و شوهری و مادر شوهری ...

نه از اونام خوشم نمیاد 

فکرشو نمیکردمم در مورد نواحی پوششی بدن نامزد شما هم تاپیک ببینم که دیدم 

نه از اونام خوشم نمیاد فکرشو نمیکردمم در مورد نواحی پوششی بدن نامزد شما هم تاپیک ببینم که دیدم

:/ پس چی میخوای ببینی؟ نه داستان و مشکل بقیه

نه بیماری و علت و سوال راجبش