2777
2789
عنوان

مصرف قرص اچ دی .... و پریود نشدن...

11803 بازدید | 15 پست

سلام خانوما....من 12 روز پیش بعد از رابطه م دوتا قرص اچ دی خوردم ، 12 ساعت بعد باید دوتا دیگه میخوردم که یادم رفت و 20 ساعت بعدش خوردم.الان 12 روز از قرص خوردنم میگذره و 3 روز از زمان پریود قبلیم..... به نظرتون چیکار کنم.من تازه 7 ماهه اومدم خونم هنوز زوده برا باردارشدنم.کمکم کنید.

هستم تا اخرش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميگن تا ٣هفته وقت داره واسه پريودي كع ... دوستم ي بار بخاطر حالت تهوعش از قرص اچ دي ٢تا بيشتر نخورد ولي اتفاقي نيفتاد

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
۱۲ روز پیش رابطه ات بوده و سه دوز پیش موعد پریودت پس یعنی به احتمال خیلی زیاد باردار نیستی 

اخه همیشه هفت روز بهد از قرص اچ دی خوردنم پریود میشدم ولی ایندفعه نمیشم اصلا.....ای خدا

هستم تا اخرش  
ميگن تا ٣هفته وقت داره واسه پريودي كع ... دوستم ي بار بخاطر حالت تهوعش از قرص اچ دي ٢تا بيشتر نخورد ...

یعنی 3 هفته بعداز خوردن اچ دی یا سه هفته بعد از پریود؟

هستم تا اخرش  
اخه همیشه هفت روز بهد از قرص اچ دی خوردنم پریود میشدم ولی ایندفعه نمیشم اصلا.....ای خدا

چندم سیکلت انداختی

بعد تخمک گذاری باشه پریود عقب میفته

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
به نظر من که باردار نیستی  واسه اطمینان خاطر چرا بی بی چک نمیداری؟

میترسم بگیرم مثبت باشه... دلم میخواد یکاری کنم پریود بشم....بدبختی اینه بیشتر علائم بارداری شبیه به علائم پریودیه....یعنی سینه هام سفت شده و درد میکنه ...تکرر ادرار دارم .... ای بابا عجب کاری شدددد  

هستم تا اخرش  
چندم سیکلت انداختی بعد تخمک گذاری باشه پریود عقب میفته

من همیشه پریودم منظم بوده برا همین زیاد به سیکل و این چیزا توجه نداشتم.حتی تاریخ دقیق نزدیکیم یادم نیست.نمیدونم تخمک گذاری کی هست..... فک نمیکردم لازمم بشه میگفتم وقتی بخوام باردار بشم چک میکنم

هستم تا اخرش  
من همیشه پریودم منظم بوده برا همین زیاد به سیکل و این چیزا توجه نداشتم.حتی تاریخ دقیق نزدیکیم یادم ن ...

فردا بیبی بزن

اگه درست مصرف کرده باشی هیچی نمیشه فقط گاهی وقتا ۷ روزه نمیاد بعد تخمک گذاری پریود عقب میفته

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
فردا بیبی بزن اگه درست مصرف کرده باشی هیچی نمیشه فقط گاهی وقتا ۷ روزه نمیاد بعد تخمک گذاری پریود عق ...

خداکنه چیزی نباشه میرم فردا میگیرم انگار راهی بجز بیبی نیست....  

هستم تا اخرش  
2790
2778
2791
2779
2792