2777
2789
عنوان

دستگاه لیزر مو

2376 بازدید | 28 پست

سلام دوستان ب نظرتون دستگاه لیزر مو خانگی بهتره یا برم پیش دکتر؟ شنیدم بعد از یک سال مو بدن برمیگرده ولی با لیزر خونگی هربار بخوای میتونی لیزر کنی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و یه سوال دیگه من دارم

دستگاه لیزر خونگی قیمتش چقدی هست؟؟

از نظر اقتصادی کدومش به صرفه تره؟؟

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

من روی خرید عروسی دستکاه سیلک پرو خریدم ۲و۳۵۰ !که دایود هس و لیزره آی پی ال نیس!تاثیرش بدک نبود!زیر بغل که میزدم تاثیر نداشت روی دستام تاثیرش تقریبا خوب بود پاهامم بد نبود!ولی شاتش خیلی کوچیکه و شدییییدا حوصله میخواد منم حوصله نداشتم و الان میخوام برم بیرون لیزر الکساندرایت! در کل فک منم نمیخریدم اگه برمیگشتم عقب !ضمنا خیلی درد داره شدت آخرشو روی دستم تحمل میکنم ولی روی موهای کلفت نمیتونم تحمل کنم!

ضمنا بگم دستامو یه ۸بار زدم فک کنم زیربغل ۶بار پاهامم ۲با بیشتر نزدم!صورتمم جدیدا میخوام شروع کنم باش بزنم یه بار زدم تاثیر خاصی نداش فقط موهای نازکش دیرتر درومد!البته بایه بار نمیشه نظر داد!کلن من حوصلم نکشید چون سرش خیلی کوچیکه میخوام برم مطب

والا همه قیمتی داره از ۷۰۰تومنه تا ۳ و خورده ای

آها،من  تحقیق کردم از بچه های نی نی سایت و یوتیوب گفتن مارک فیلیپس خیلی خوبه

مثل این که درد هم نداره

قیمتش۲٫۲۰۰بود

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

ضمنا بگم دستامو یه ۸بار زدم فک کنم زیربغل ۶بار پاهامم ۲با بیشتر نزدم!صورتمم جدیدا میخوام شروع کنم با ...

مطب هم بری همونقدطول میکشه هاتازه کلی هم پول بایدبدی وقتی خودت داری حیفه😓

ضمنا بگم دستامو یه ۸بار زدم فک کنم زیربغل ۶بار پاهامم ۲با بیشتر نزدم!صورتمم جدیدا میخوام شروع کنم با ...

ب نظر منم وقت بذار وقتی دستگاهشو داری الکی نرو مطب خیلیا میگن برمیگرده

تاثیرش زیاد نبود ن؟

ببین من ۴سال قبلم رفتم مطب لیزر کردم دوبار فک میکنم همون دوبار بیشتر ریخت موهام!ولی چون ادامه ندادم درومد!ولی نمیتونم خیلی مقایسه کنم چون نه اونو کامل انجام دادم نه اینو!ولی فک کنم مطب بهتر بود دردشم کمتر بود