2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 68 پست
شوهرش دوسش داشت ولی مادرشو بیشتر دوست داشت...نه هیچوقت نیومد بگه بیا این بچت یه ساعت پیشت باشه هیچوق ...

ولش کن پس بزار همون ننش شبا بره بغلش .....استغفرالله 😤😤😤😤😠

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
ولش کن پس بزار همون ننش شبا بره بغلش .....استغفرالله 😤😤😤😤😠

هی خواهر...چقد عذاب کشید تو این هفت سال خدامیدونه..چه روزا که با کتک بیدار نشدو چه شبا که با گریه نخوابید

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرم میگه بعد پسرم دیگه زندگی واسم مهم نیست گفته بود با اولین خواستگار شوهر میکنم هرچه بادا باد ال ...

نه این کارو نکنه😱😱ازیه چاله نیفته توی چاه...تروخدا نذاردوباره خودشو بد بخت کنه

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤
نه این کارو نکنه😱😱ازیه چاله نیفته توی چاه...تروخدا نذاردوباره خودشو بد بخت کنه

بقران هزار بار گفتیم هم من هم خواهرم هم مامانم ولی میگه مهم نیست بدبخت بشم از پسرم دورم دیگه مهم نیست...میگه به امید دیدن پسرم زندم وگرنه خودمو میکشتم

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

الان خیلیا میگن دروغه و سرکاریه ولی بقران حقیقته زندگیه خواهرمه

شما باید اول خواهرتون رو پیش روانشناس و مشاور ببرید یه دوره ی درمان رو طی کنه.برا خودش شخصیت قائل بشه بعدش اگه خواست ازدواج کنه .

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

ممنون از این که خوندین