2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 68 پست

سگ پاسبان محل بوده یا مادرشوهر

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

مادر شوهره خواهرم رفته خدامیدونه چیا سرهم کرده و به پسرش گفته که اومده خونه بابامو خواهرمو به باده کتک گرفته..و کله تنشو سیاهو کبود کرده

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه وحشی و بی حیاست مادرشوهر خواهرت

بچه رو چطوری برده

زور خواهرت نرسیده؟

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
مادر شوهره خواهرم رفته خدامیدونه چیا سرهم کرده و به پسرش گفته که اومده خونه بابامو خواهرمو به باده ک ...

بابات کجا بود

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

بعدم باز خواهره احمقم گفته بخاطره بچم برمیگردم پیش شوهرم و وقتی رفته مادر شوهرش باز کلی توهین بهش کرده و برشگردونده خونه بابام

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
مادر شوهره خواهرم رفته خدامیدونه چیا سرهم کرده و به پسرش گفته که اومده خونه بابامو خواهرمو به باده ک ...

🤤🤤🤤🤤

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
بابات کجا بود

بابام سرکار بوده

وازنگ میزده شوهرش خوب!اونم وقتی گفته کلیدارو بده بهش داده بچرم داده خوب میگفته به توچه نمیدم تاوقتی جهازمن اونتو عه کسی حق نداره کلیدوازم بگیره.

یه توپ دالم قلقلیه ابیو نالنجیه بیست ونه...😀😀😀تعجب کردی؟!منم کردم شعریه که برادرزاده گوگولیم میخونه...خواهشن بیسته نهش توک زبونی تلفظ بشه 💋💋❤❤

بعدم که بابام اومده خونه و سرو صورت خواهرمو دیده رفته دم دره خونشونو هرچی از دهنش در اومده گفته...اونموقع هرچی به خواهرم گفتن برو پزشک قانونی ببینن کتکت زده دماراز روزگارشون در میارن اینم که انگار نه انگار کسی با اون حرف میزنه...

وازنگ میزده شوهرش خوب!اونم وقتی گفته کلیدارو بده بهش داده بچرم داده خوب میگفته به توچه نمیدم تاوقتی ...

گوشیشو ازش گرفته بودن...خواهرم خیلی سادس بهتره بگم تو سری خوره