2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم از همین میترسم درسته که ما اروپا زندگی میکنیم ولی اگه بخواد در آینده برگرده ایران چی

اگه میخواد عقد اسلامی انجام بده باید ب تمام شروطش پایبند باشه تو ایران زن هیچ قانون اختیاری نداره اینارو لطفا در نظر بگیر 

شما فقط یک مهریه داری ک نامزدت اونم نمیتونه ببینه 

صد در صد تو چیزای دیگ هم بعدا اذیتت میکنه این اشتباهو نکن 

عزیزم باور کن کسی که واقعا دوستت داشته باشه حاضر تمام زندگیشو پات بریزه مهریه که چیز خاصی نیست در ضمن همیشه گفتم کسی رو به زندگیتون راه بدید که از همون اول کنارش با حرف هاش با کارهاش به شما حس خوب میده برای شما ارزش قائل هست بهتون احترام می گذاره باعث پیشرفتتون میشه مردها اخلاقشون هرچی اول رابطه باشه تا آخر همینن و حتی ممکنه چند درجه بدتر هم بشن  پس کسی که رفتارش و گفتارش خوب نیست همون بهتر که آدم تا آخر عمر مجرد بمونه تا اینکه آدم نادرست رو وارد زندگیش کنه و اینکه سعی کن آدمی که هم سطحت باشه یا بالاتر از خودت باشه وارد زندگیت کنی باور کن کسی که پایین تر از خودت باشه بیچاره می کنه آدم شروع میکنه به تخریب ایراد و آزار و تحقیر کردن وفقط اشتباهات و مشکلات آدم رو نشونه میگیره تا خودتم باور میکنی هیچی نیستی