2777
2789

خاله عروسش امروز فوت شده ،زن عموم حتی عمومم نه🙄زنگ زده به بابام که پاشید برا احترام به عروسم بریم خاک سپاری خالش😐😐اخه به ماچه ربطی داره خودشون برن

والا پسر دایی من فوت شد منکه ندیدم این عروسه بیاد حتی

اونخ به بابا مامانم گفتن واسه خالش پاشن برن دهات دختره😑😑😑

نمیدونم این کی عروسش اینقدر عزیز شده براش،دختره از یه دهاتیه که خیلی از شهر ما فاصله داره و شاید چند تا خونه اونجا باشه حتی 

بعد از طریق اینستا با پسر عموم دوست شد بود  دختره کاری کرد که پسر عموم بخواد باهاش ازدواج کنه همین زنعموم اون موقع انقد ناراضی بود میگفت دختره دهاتی خودشو چطور چسبونده به ما نمیخوامش وضع مالیشون خوب نیست خلاصه حتی میگفت اگه پسر عموم بره بگیردش اسمشو از شناسنامش پاک میکنه و اینا و خلاصه هر چی از دهنش دراومده بود میگفت به دختره ولی اخر گرفتنش،نمیدونم دختره چ جادویی که الان شده عزیز دردونه زن عموم ک باید به خاطرش باباو عمو های دیگم از کارو زندگیشون بزنن پاشن برن خاکسپاری خاله دختره ک بهش احترام گذاشته باشن😑😑😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر بجای گله توهین کردین

من توهین نکردم حرفاییه بوده ک زنعموم میزده قبلا

من فقط میگم این پا نشده واسه مراسمای پسر داییم بیاد حتی چرا ما باید بریم واسه خالش اونخ تازه پسردایی من جون بود این خاله ۸۰ سالشه

چقدر بدبین 

شاید واقعا دختره خوبه و با خوبیش دل زن عموت به دست اورده

هرچند بنظرم نیازی ب اینهمه لشگرکشی نیست 

همون عموت و زنش برن کافیه

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
زنعموت این پیشنهاد را داده و راحت پدر و مادرت میتونند بگند کار داریم نمیاییم، دیگه چرا اینقدر از اون ...

چون گفته که نه حتما باید پاشید بیاید حالا بابام اینا میخوان برن😑

هرکی دهاتیه نبایدبهش احترام گذاشت؟گناه داره خب چیه مگه اینحور دهاتی دهاتی بستی بهش ،زورتون میاد نرید ...

من نگفتم دهاتی زنعموم خودش میگفت

من از این حرصم گرفته ک چطور باید واسه خاله ۸۰ سالش پدرو مادرم پاشن برن اونوخ اون واسه مراسم پسر دایی من نیومده🙄

چقدر بدبین شاید واقعا دختره خوبه و با خوبیش دل زن عموت به دست اوردههرچند بنظرم نیازی ب اینهمه لشگرکش ...

اخه دختره خوب نیست کاری کرده رن عموم بدون اجازش ابم نمیتونه بخوره خودشو دست بالا میگیره اصلا یه وضعی من مطمئنم خودش زنگ زده به زنعموم گفته به فامیلات بگو پاشن بیان که بهم احترام گذاشته باشن😏

من نگفتم دهاتی زنعموم خودش میگفتمن از این حرصم گرفته ک چطور باید واسه خاله ۸۰ سالش پدرو مادرم پاشن ب ...

حق باشماست ،نرید ولی دیگه بدبختو برچسب دهاتی نزن ،همه اصلمون ب دهات برمیگرده والا😐