2777
2789
عنوان

کسانی که یائسگی زودرس گرفتن و درمان شدن و یا دارن درمان می کنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 380961 بازدید | 842 پست
مارال جون سلام بعضی از دکترها من جمله دکتر پاکروش این مشکلو با قطره ویتاگنوس و امگا 369 و قرصی بنام DHEA یا قرص نیروی جوانی سعی میکنن کمی بهتر کنن به نظر من پیش دکتر پاکروش برو تا یه سری ویزیتت کنه.
ضمنا عسل و دارچین هم حتما بخور که معجزه میکنه.
با سلام مارال جان هیچ وقت ناامید نشو امیدوارم تا الان نتیجه گرفته باشی من هم مث شما بودم تا چند سال پیش هیچ فولیکول یا تخمک نداشتم دکتر بهم گفت یایسه شدم اون موقع 25 سالم بود از 19 ساللگی پریهام ناکنظم شد تا شش ماه پیش که با امپول و قرص پری میشدم . تخمک اهدایی میگرفتم شوشوم هم راضی شد . ولی الان ششماه با لاغر شدن و رقص وپیاده روی وامپول استرادیول و قرص اسو بروزسترون و عرق رازیانه و قطره ویتاگنوس تخمدان چپم شروع به کار کرد ویه فولی 18 میلی داشتم . به خدا توکل داشته باش همه اینارو ازاون بخواه جانم ما خودمان به دنیا امدیم انشاله از خودمان هم سبز میشه
فرشته ام زمینی شد خدارو صدهزار مرتبه شکررررررررررررررررر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با سلام مارال جان هیچ وقت ناامید نشو امیدوارم تا الان نتیجه گرفته باشی من هم مث شما بودم تا چند سال پیش هیچ فولیکول یا تخمک نداشتم دکتر بهم گفت یایسه شدم اون موقع 25 سالم بود از 19 ساللگی پریهام نامنظم شد تا شش ماه پیش که با امپول و قرص پری میشدم . تخمک اهدایی میگرفتم شوشوم هم راضی شد . ولی الان ششماه با لاغر شدن و رقص وپیاده روی وامپول استرادیول و قرص اسو بروزسترون و عرق رازیانه و قطره ویتاگنوس تخمدان چپم شروع به کار کرد ویه فولی 18 میلی داشتم . به خدا توکل داشته باش همه اینارو ازاون بخواه جانم ما خودمان به دنیا امدیم انشاله از خودمان هم سبز میشه
فرشته ام زمینی شد خدارو صدهزار مرتبه شکررررررررررررررررر
سلام مارال جون منم مشکل شبیه شما دارم اف اس اچ 14 با آ ام اچ 0.7
من 37 سالمه و برای بچه دوم در تلاشم . دکتر گفته میکرو.حالا دارم میرم پیش ال یاسین ببینم چی می گه
به نظرم شانستو با یکبار ای وی اف امتحان کن بعد برو سراغ راههای دیگه. من 30 همین ماه وقت دارم برم برات مینویسم شما هم اگر تجربه دارید بگید
2803
سلام خواهرهای گلم امیدوارم همه خوب باشید همین طور تو مارال جون
من25ساله هستم و دقیقا بعد سن بلوغم یائسه شدم (16 سالگی)
18سالگی ازدواج کردمالبته خودم این موضوع نمیدونستم یعنی هر دکتری رفتم یا متوجه نمیشدن یا بهم نمیگفتن تا این که دکتر معینی این موضوع برام روشن کردن تنها راه باردار شدنم تخمک اهدایی بود fsh من بالای 100 هستش درک میکنم مارال جون که چی میگی ولی امیدت بخدا باشه میتونی از بین اقوامتون کسی رو پیدا کنی که اهداکننده باشه بعدا هم به مشکل نخورید
الان از همسرم جدا شدم سر همین موضوع خانوادش با ivf مخالف بودن منم کشیدم کنار بهش حق دادم که طبیعی بچه بخاد
تنها ناراحتی من اینه که کمبود استروژن عوارض بدی برای بدن داره باعث میشه پوست زودتر چوروک بشه پیری زودتر میاد سراغ آدم استفاده از داروی استروژن هم سرطان آوره موندم چیکارکنم لطفا راهنماییم کنید برام ایمیل بزارید
میبوسمتون
خدای بزرگ
خدای خورشید پشت کوه
خدای دقایق شاد و غمگین
مرا یاری ده تا امید را چاره ساز نا امیدی هایم سازم که تو بزرگی و امید بخش
آمین
2804
ممنون انا جون از راهنماییت این ویتاگنوس چی هست از کجا میتونم تهیه کنم ؟
امیدوارم مشکل همه دختراییی که اینجان حل بشه

دیبا جان من یائستگی ژنتیکی دارم آیا به نظر شما پیاز درمانی میتونه کمک کنه یعنی میتونه بدنم تحریک کنه برای تولید استروژن؟
خدای بزرگ
خدای خورشید پشت کوه
خدای دقایق شاد و غمگین
آمین
2805
سلام به همه منم مشکل شما رو داشتم ودکتر ا بهم گفته بودن تخمک اهدایی اما خدا خواست و4 ماه بعد از ازدواجم وبدون هیچ درمانی حامله شدم (1 سال بود استر وپرو نمیخوردم بعد از 1 سال 2 ماه خوردم وبعد هم حامله بودم) میدونم میگید حتما مشکلت این نبوده به خدا بوده چند بار ازمایش داده بودم همه fsh هام بالا و دفعه اخر 68 اینا بود

اینا رو گفتم که بگم میشه به خدا میشه من معتقدم دلیل این که خدا بهم نی نی داد که الن 1 سالشه ایمان قوی شوهرم بود چون من قبل ازدواج بهش گفتم واون بدون حتی 1 لحظه فکر گفت بچه خواست خداست و من تو رو میخوام اگه من به تو میگفتم بچه دار نمیشم با هام ازدواج میکردی گفتم اره گفت از کجا معلوم من بچه دار بشم خیلی مقاومت کردم و1000 تا دلیل اوردم که باهاش ازدواج نکنم اخه دوستش داشتم ونمیخواستم به پای من بسوزه تو حسرت نی نی. اما اون به هر زوری بود منو راضی کرد .الانم میگم فقط از خدا بخواهید و اصلا به حرف دکتر ها نباشد
بچه ها سمیه جان راست میگه اگه خودش بخواد و صلاح بدونه میده پس نارحت نباشید

ملی عزیزم مهم نیست اون لیاقت تو رو نداشته کسی که رفیق نیمه راه باشه همون بهتر که زودتر از زندگیت بره آجی گلم ایشالا هر وقت خدا صلاح بدونه اون کسی رو که باید میفرسته سراغت بهتره برای سلامتی خودت هم که هست دنبال درمان یا به حداقل رسوندن عوارض بیماریت باشی
منم الان فقط به همین فکرم دیگه به بچه فکر نمیکنم عزیزم
احتمالا fshمنم تا حالا نزدیک 200 رسیده باشه ههههه
چون اخرین بار 2 سال پیش بود آزمایش دادم
خدای بزرگ
خدای خورشید پشت کوه
خدای دقایق شاد و غمگین
آمین
2801