2777
2789
عنوان

چقدر ادمای بد قول رو مخن

57 بازدید | 10 پست

دوستام اکثرا تفریحا و مهمونی هارو دقیقه نود کنسل میکنن خیلی خنکه برعکس من که هر حرفی میزنم هرچقدرم نتونم واقعا سعی میکنم برم

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

یکیشون همکار ماهاست،  پیر کرده مارو ...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول دارم 🤝

باور کن به ذوقی قرار گذاشتیم کنسل کردن 

وقت آرایشگاه باهم گرفتیم کنسل کردن 

حنابندون یکی رو کنسل کردن یعنی من عصبانیم واقعا

یکیشون همکار ماهاست، پیر کرده مارو ...

نمی‌دونم چرا درک اینو ندارن وقتی یه قراری میزارن تو هر زمینه ای نسبت بهش مسئولن  بقیه حساب باز میکنن برنامه شون عوض میشه 

نمی‌دونم چرا درک اینو ندارن وقتی یه قراری میزارن تو هر زمینه ای نسبت بهش مسئولن بقیه حساب باز میکنن ...

گوش خر کوتاه کردی ، اسب شد آیا مگر؟

جان من، ذاتی‌ست برخی ویژگی‌های بشر!!

روزی نیست که بحث نکنیم، کار خودش رو میکنه...

محدودیت بزارید در ارتباطتون تا اذیت نشید!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

گوش خر کوتاه کردی ، اسب شد آیا مگر؟جان من، ذاتی‌ست برخی ویژگی‌های بشر!!روزی نیست که بحث نکنیم، کار خ ...

واقعا این شعر یا وجود تلخیش عین واقعیته 

بله خودمم به این نتیجه رسیدم

واقعا این شعر یا وجود تلخیش عین واقعیته بله خودمم به این نتیجه رسیدم

میدونی شبیه رانندگیه!!

اولا بایستی قوانین رو رعایت کنیم تا حادثه ایجاد نکنیم، بعدها با مهارتمون خطاهای دیگران رو زودتر متوجه میشیم و ازشون رد میشیم بطوریکه به ما خسارت وارد نکنن!!

از یه جایی باید لایی بکشی و رد بشی از آدم‌های اشتباه!!

نه ارشاد به راه درست، نه اثبات به خطاشون و ...

باید محدودشون کرد به سطحی‌ترین ارتباط ممکن!!

میدونی شبیه رانندگیه!!اولا بایستی قوانین رو رعایت کنیم تا حادثه ایجاد نکنیم، بعدها با مهارتمون خطاها ...

مثالتون جالب بود 

هرچقدر مراحل جدید تری تو زندگیم طی میکنم آدمای دورم رو  بیشترمیشناسم و دایره آدمای اطرافم کوچیک تر میشه 

ممنون از وقتی که گذاشتید🙏

مثالتون جالب بود هرچقدر مراحل جدید تری تو زندگیم طی میکنم آدمای دورم رو بیشترمیشناسم و دایره آدمای ...

از شمس پرسیدند:  
چه شد که به آرامش رسیدی؟
پاسخ داد:
وعده این شد خود را آرام کنم نه جهان اطراف را،
اما معجزه شد و جهان اطراف نیز آرام گشت...

حقیقت اینه ماها هرچه میگذره با شناخت بیشتر از "خودمون" میتونیم دایره آدم‌های اطرافمون رو بهتر مدیریت کنیم و اونهارو مناسب‌تر انتخاب کنیم، 

این هدیه خودشناسیه به ماها...

درپناه خدا باشید، شبتون بخیر.

از شمس پرسیدند: چه شد که به آرامش رسیدی؟پاسخ داد:وعده این شد خود را آرام کنم نه جهان اطراف را، اما ...

جالب بود ممنون 

همچنین درپناه حق