نهالبلا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1847 عنوان واکسن یک سالگی 98 بازدید | 15 پست از وقتی ب دخترم زدم مریضه دوسه روز تب شدید داشت الان اسهال شده..از دیروزم بدنش دون دون قرمز شده...چن دفعه ام بردم دکتر...خوب نمیشه دلم براش کبابه..کسی بوده بچش بعد واکسن اینجور شده باشه 1404/08/07 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوkخوششانس عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 4054 پسر منم وقتی واکسن میزد دارو بهش میدادم بهش بدنش دون میشد دکتر گفت عوارض داروهاس و خیلی خوبه ک ازطریق دون دون شدن میزنه بیرون
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14443 عزیزم واکسن یکسالگی خیلی سبکه ولی شاید بچتون ویروس توی بدنش بوده وقتی واکسن زده الان تبش قطع شده و فقط دونه زده؟اگر اون ویروسی باشه که می شناسیم بعد از زدن دونه دیگه تب قطع میشه و تقریبا روند بیماری تموم شده چند روز بعد هم دونه میرن
انرژی_مثبت1 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 2992 واکسن یک سالگی سرخک سرخچه اوریون هو پنوموکوک که به پاش زدنطبیعیه بزار دوره شو بگذرونهحواست به تبش باشه ولی برای دون دوتاش میتونی برای اطمینان از دکتر کمک بگیری
نهالبلا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1847 پسر منم وقتی واکسن میزد دارو بهش میدادم بهش بدنش دون میشد دکتر گفت عوارض داروهاس و خیلی خوبه ک ازطری ... خسته شدم دیگه..طفلی خیلی ساکت شده..اصلا نگاش میکنم دلم کباب میشه.چن وقت طول میکشید تا خوب شه؟؟
لیلابانوووو عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 6050 واکسن یکسالگی جز راحت ترین واکسنا هست که اصلا علائم نداره شاید بچت دور از جونش ویروسی چیزی گرفته بعید میدونم واسه واکسن باشه ببرش متخصص کودکان ببین نظرش چیه آبله نگرفته باشه یه وقت ❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚
نهالبلا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1847 عزیزم واکسن یکسالگی خیلی سبکه ولی شاید بچتون ویروس توی بدنش بوده وقتی واکسن زده الان تبش قطع شده و ... اره...تبش قط شده...الان بدنش دون زده..من ادم خیلی قوی بودم..ولی الان خیلی کم اوردم نگاش میکنم اشکم میاد..خدا از دهنتون بشنوه ایشالله خوب شه زود
لوkخوششانس عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 4054 خسته شدم دیگه..طفلی خیلی ساکت شده..اصلا نگاش میکنم دلم کباب میشه.چن وقت طول میکشید تا خوب شه؟؟ یادم نیس پسرم الان پنج سالشه ولی کمتر از یک هفته فک کنم
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14443 اره...تبش قط شده...الان بدنش دون زده..من ادم خیلی قوی بودم..ولی الان خیلی کم اوردم نگاش میکنم اشکم م ... اره اسم ویروس هم رزویلا است فکر کنم بعد از زدن دونه دیگه مرحله نهایی ویروسهبود خوب میشه سختیش تمام شده عزیزم نترس واکسن یک سالگی حتی تب هم نداره اکثرا ببین یه اسپری کلداماریس بگیر هر وقت بچه ات بردی بیرون براش بزن دیگه ویروس نمی گیره
همتاااییی عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 3239 انقده دلم اون نوزادیای دخترمو میخواد🥺🥲 برای حاجت دلم آمینی مهمونم کن🌱
نهالبلا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1847 انقده دلم اون نوزادیای دخترمو میخواد🥺🥲 منک الان دخترمو دوستدارم بخورم..الان وقت شیرین بودنش...هروقت نگاش میکنم میگم ایشالله خدا به همه ی بچه سالم بدههمه طعم مادرشونو بچشن ..ایشاله هیچکس غصه بچه دار نشدن نداشته باشه
همتاااییی عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 3239 منک الان دخترمو دوستدارم بخورم..الان وقت شیرین بودنش...هروقت نگاش میکنم میگم ایشالله خدا به همه ی بچ ... ای جااااانم خوشمزهههه😍خدا برات نگهش داره❤️ برای حاجت دلم آمینی مهمونم کن🌱
نهالبلا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/22 تعداد پست: 1847 اره اسم ویروس هم رزویلا است فکر کنم بعد از زدن دونه دیگه مرحله نهایی ویروسهبود خوب میشه سختیش تمام ش ... چه جور اسپرست..برای دختره بزرگمم میتونم استفاده کنم ۷سالشه
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14443 چه جور اسپرست..برای دختره بزرگمم میتونم استفاده کنم ۷سالشه اره عزیزم داروخانه رفتی بهشون سنش رو بگو دو نمونه داره بهت میده اسپری بینیه