2777
2789
عنوان

واکسن یک سالگی

98 بازدید | 15 پست

از وقتی ب دخترم زدم مریضه دوسه روز تب شدید داشت الان اسهال شده‌..از دیروزم بدنش دون دون قرمز شده...چن دفعه ام بردم دکتر...خوب نمیشه دلم براش کبابه..کسی بوده بچش بعد واکسن اینجور شده باشه

عزیزم واکسن یک‌سالگی خیلی سبکه 

ولی شاید بچتون ویروس توی بدنش بوده وقتی واکسن زده 

الان تبش قطع شده و فقط دونه زده؟

اگر اون ویروسی باشه که می شناسیم بعد از زدن دونه دیگه تب قطع میشه و تقریبا روند بیماری تموم شده چند روز بعد هم دونه میرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم وقتی واکسن میزد دارو بهش میدادم بهش بدنش دون میشد دکتر گفت عوارض داروهاس و خیلی خوبه ک ازطری ...

خسته شدم دیگه..طفلی خیلی ساکت شده..اصلا نگاش میکنم‌ دلم کباب میشه.چن وقت طول میکشید تا خوب شه؟؟

واکسن یکسالگی جز راحت ترین واکسنا هست که اصلا علائم نداره 

شاید بچت دور از جونش ویروسی چیزی گرفته بعید میدونم واسه واکسن باشه ببرش متخصص کودکان ببین نظرش چیه آبله نگرفته باشه یه وقت 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

عزیزم واکسن یک‌سالگی خیلی سبکه ولی شاید بچتون ویروس توی بدنش بوده وقتی واکسن زده الان تبش قطع شده و ...

اره...تبش قط شده...الان بدنش دون زده..من ادم خیلی قوی بودم..ولی الان خیلی کم اوردم نگاش میکنم اشکم میاد..خدا از دهنتون بشنوه ایشالله خوب شه زود 

اره...تبش قط شده...الان بدنش دون زده..من ادم خیلی قوی بودم..ولی الان خیلی کم اوردم نگاش میکنم اشکم م ...

اره اسم ویروس هم رزویلا است فکر کنم 

بعد از زدن دونه دیگه مرحله نهایی ویروسه

بود خوب میشه سختیش تمام شده عزیزم نترس 

واکسن یک سالگی حتی تب هم نداره اکثرا 

ببین یه اسپری کلداماریس بگیر هر وقت بچه ات بردی بیرون براش بزن دیگه ویروس نمی گیره

انقده دلم اون نوزادیای دخترمو میخواد🥺🥲

منک الان دخترمو دوستدارم بخورم..الان وقت شیرین بودنش...هروقت نگاش میکنم میگم ایشالله خدا به همه ی بچه سالم بده‌‌همه طعم مادرشونو بچشن ..ایشاله هیچکس غصه بچه دار نشدن نداشته باشه