2821
2789
عنوان

پیاز درمانی

220 بازدید | 24 پست

سلام دوستای عزیزم لطفا میشه هرکی اطلاعاتی راجبش داره بگه

مثلا طرز درست کردنش؟؟

طرز استفاده اش؟؟

برای چه بیماری هایی موثره؟؟

ایا به تنهایی جواب میده برای تنبلی تخمدان یا چیزه دیگه هم باید همراهش مصرف کرد؟؟

عوارض داره؟؟ 

وای ببخشید سوالام زیاد شد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دخترعمه ام خوردپریوداش منظم شد

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ببخشید نمیدونید چند دوره مصرف کردن

دودوره مصرف کرد

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
پیازش باید قرمز باشه یا زرد

زردباشه پیازش

خدایا بشه مال ماهم انقد زود خوب شه

انشالله

2825
2823
2791
2779
2792