2777
2789
الان چندساله همخونه ايم،ديگه خسته شدم  ميتونم طلاق بگيرم ولي جو خونواده و فاميل خيلي بده  ...

😐😐😐😐

چ مامان بی منطقی

مرده میگه دارم میرم پیش دوسدخترم؛ مامانت میگه مرده خوبیه شغل داره؟

بخوره تو سرش شغلش😑

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هممون اين ترسو داريم ولي بايد قوي باشيم ديگه ايندرو خودمون رقم ميزنيم بهتره پشتكار دااشته باشيم

نمیتونم نمیدونم چیکار کنم

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
تو ميخواي چيكار كني؟

نمیدونم چ حرفه ای برم یادبگیرم ک بشه توش پیشرفت کرد و درآمد خوب داشت آرلیشگری یکی از گزینه هامه فقط الان که بچم شیرخواره یکم مشکل دارم بهم خیلی وابسته س

نمیدونم چ حرفه ای برم یادبگیرم ک بشه توش پیشرفت کرد و درآمد خوب داشت آرلیشگری یکی از گزینه هامه فقط ...

آیدی تلتو بده

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

عزیزان منم مثل شما اون روزی که میخواستم جدا بشم تمام وجودم ترس بود ولی خودم و سپردم دست خدا و خودم و آزاد کردم تنهام نذاشت امروز میدونم اون بهترین اتفاق زندگیم بود فقط قوی باشید و روی پای خودتون بایستید 

مرا دعا کن شاید نزدیکترازمن به خدا ایستاده باشی..........
😐😐😐😐 چ مامان بی منطقی مرده میگه دارم میرم پیش دوسدخترم؛ مامانت میگه مرده خوبیه شغل داره؟ بخور ...

مامان من چو شوهرم خيلي خودشو خوب نشون داده ميگه حيف اين از دستت بره!!

جورب بام رفتاز كرد من مقصرمو انگار من خيانت كردم

نکن خواهرم....بچت گناه داره

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢