2777
2789
من تهران نيستم،پولم اندازه رهن خونه دارم تازه رفتم ارايشگري ياد گرفتم كاشت ناخن انجام ميدم ولي اين ...

منم مثل توام اما من بی پول 😥😥 خیلی ها 

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس
من تهران نيستم،پولم اندازه رهن خونه دارم تازه رفتم ارايشگري ياد گرفتم كاشت ناخن انجام ميدم ولي اين ...

چقدر خوب  اون میخواد تورو بکوبه و اعتماد به نفستو بگیره .کاشت ناخن اگه کارت خوب باشه خوب پولی داره افرین به تو دختر فقط نترس .

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من مرد خیانتکار اگه بفهمم زن راه فرار نداره خیلی بی حیا میشه و وقتی آشکار شد دیگه زندگی یعنی جهنم و تا وقتی جوونی بهتره این حیوان بی حیا رو ول کنید و زندگی جدیدی رو شروع کنید 

آفرین خیلی خوبه مردا کارشون همینه ک اعتماد به نفس زنشونو بگیرن مطمئن باش میتونی 

چقدر خوب  اون میخواد تورو بکوبه و اعتماد به نفستو بگیره .کاشت ناخن اگه کارت خوب باشه خوب پولی د ...

تازه ياد گرفتم،من مشكل اساسيم بچم بخاطر اون ميترسم

من داستانگ طولانیه گلم .اره خیانت کرده  الانم مثلا به گوه خوری افتاده  .... برو پیش وکیل قانونی و عقلانی برو جلو فقط نه بچه ندارم تنهام پدر ومادرم ندادم یه داداش به درد نخور دارم فقط

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
من اصن بلد نیستم با این سایت کار کنم چطوری بیام خصوصی بهت آیدیمو یا شماره مو بدم کاش میشد توتلگرام ی ...

آیدی منو بردار پیم بده تو تلarazzara22

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس
من داستانگ طولانیه گلم .اره خیانت کرده  الانم مثلا به گوه خوری افتاده  .... برو پیش وکیل ق ...

چ خوب ک بچه نداری راحت تر میتونی تصمیم بگیری حالا ک به غلط کردن افتاده ازش حق طلاق بگیر بعدبرو اقدام کن

چ خوب ک بچه نداری راحت تر میتونی تصمیم بگیری حالا ک به غلط کردن افتاده ازش حق طلاق بگیر بعدبرو اقدام ...

اره یه فکرایی دارم عزیزم منم از تنهایی موندم .ازواج دومم هست  . اهل دوست پسرو چریدن و ول گشتن نیستم ‌دوست داشتم با یه نفر زندگیمو بگذرونم خیلی هم گذشت کردم اما متاسفانه اخرش به طرز مسخره ای خیانت دیدم 

من داستانگ طولانیه گلم .اره خیانت کرده  الانم مثلا به گوه خوری افتاده  .... برو پیش وکیل ق ...

تا بچه نداري طلاق بگير البته اگه نميتوني ديگه واقعن بسازي