2821
2789
عنوان

مرگ پسر داییم

845 بازدید | 26 پست

وای دارم درس میخونم هی یادم میوفته واسه مرگش جلو کسو ناکس چقدر جیغ زدمو گریه کردم اونم خیلی بد و زشت ک کلی ابروم رفت زنش اونقدر جیغ نزد ک من اون کارارو کردم

هی یادم میوفته خجالت میکشم تمرکزمو گرفته😑😑😑😑😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اخه الان چرا بای یادم بیوفته 🤣🤣هی ذهنم از رو درس میپره به چیزای بی ربط باعث میشه ادامه ندم اه

چند روز پيش شوهر دوستم فوت كرد رفتم خونه اش هنوز جنازه رو زمين بود پتو روش بود دخترش ١٤ سالشه اومد پيش من ديدم داره ميخنده وسط گريه گفت خاله فردا همه خواب  بابام و با لباس سفيد وسط باغ ميبينن من 😑 اون 😂

چند روز پيش شوهر دوستم فوت كرد رفتم خونه اش هنوز جنازه رو زمين بود پتو روش بود دخترش ١٤ سالشه اومد پ ...

چه دختر سمیییییی

اگه پیاممو دیدی فقط ی صلوات برام بفرست چون حالم خیلی بده🥺

منم پسر عمم فوت کرد خیلی بدتر از تو بودم اون موقع هر دومون مجرد بودم هم بازی بچگی هم بودیم عین خواهر برادر همو دوست داشتیم هنوزم بعد ۸ سال یادش میوفتم بغض میکنم مرگ بدی داشت خیلی

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

موهایمان سفید شد گفتند ارثیست راست گفتند ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم...

چند روز پيش شوهر دوستم فوت كرد رفتم خونه اش هنوز جنازه رو زمين بود پتو روش بود دخترش ١٤ سالشه اومد پ ...

چقد بد 

دختر ۱۴ ساله

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز