2777
2789
عنوان

بارون نیومد

108 بازدید | 16 پست

آبان شد مهر تموم شده این کشور قراره چ بروزش بیاد امشب ی.زیارت عاشورا خوندم خدا کنه هر شب بخونم به نیت بارش 

توروخدا دعا کنید صرفه جویی کنید گناه نکنین اونایی ک اعتقاد ندارین از تایپیک بیرون برین کار ی میلیون دو ملیون نیس ۱۰۰ ملیون آدم یه بیابون مونده از ایران ای وطن من طاقت خشکی و سوز تورو ندارم همیشه سبز بمان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکسال گفتن خشکسالی هست واسه همین آذوقه جمع کنین 

رهبر تو سخنرانیشون گفتن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
الان ک شمالی نمیاد میگن چن سال دیگ گلستان برای شربت آب نیس کلا همه جا نسبت ب بلن مدت کم شده افتضاح

والا روستای ما هرسال برف بارون اطراف شهر ما بارونم زده 

شمال نیستم منطقه سرد نیستم 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

ایران 25 ساله تو خشکسالیه و در آینده ای نه چندان دور تبدیل به بیابان میشه. تهران تابستون خیلی مناطق ...

اره ولی تاحالا آب های زیرزمینی ک هزار سال قبل جمع شدن همه برداشت شدن دیگ نه زیر زمین مونده نه روش 

ینی فقط یکسال دیگ ؟

یکسال منظور از فروردین نیست

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

سد یه خیانت بزرگ بود کاشت کاجها همینطور 

با سدسازی آبهارو جمع کردن الان خشک کردنش کار سختی نیست 

کاجها فرسایش ایجاد میکنن و آب رو بخودش میکشن و باعث نشت میشن

از مدیریت ضعیفه 

ما همسایه داریم هرروز کل کوچه رو می‌شوره زنگ می‌زنیم میگن میایم رسیدگی می‌کنیم ولی نمیان 

کسی حرف میزنه بهش دعوا داره 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹

نفهمیدم

از کدوم ماه شروع میشه نمیدونم 

یعنی یکسال رو از فروردین حساب نمیکنن