یکی از فامیلامون دیده یک جن خودشو مثل انسان کرده بود بعد تغییرشکل داد
وقتی شبیه انسان میشن فکر نکنم بتونی تشخیص بدی ولی اگه دوست داری هر جا رفتی یک بسم الله بگو یکی ناپدید شد جنه
دوست دارم همیشه خنده رو لبات باشه اینجوری😆 ؛ یا اینجوری 😂؛ البته میتونی راحت تر بخندی اینطوری 🤣؛ هیچوقتم اینطوری🥺 ، یا اینطوری 😩 و یا اینجوری😭 نبینمت امیدوارم هیچوقت اینطوری😓 به کسی نشی، سر کسی هم اینجوری نشی😡، خلاصه تو یه 🌷هستی که تو ❤️مایی
یک پیرمرد دیده بود تو جاده شب هم بود بعد دستش پلاستیک میوه و اینچزا بود فامیلامون هم دلش سوخته براش بهش گفت چند تا از پلاستیکاتو بده کمکت کنم راهی که داری میری با خونمون یکیه بعد اونم بدون اینکه حرفی بزنه چند تا پلاستیک داده بهش بعد میگه وقتی داشتیم راه میرفتیم دیدم بدنش داره تغییر شکل میده انگار داشت به چیز دیگه ای تبدیل میشد بعد پلاستیکا رو پرت کردو فرار کرد
دوست دارم همیشه خنده رو لبات باشه اینجوری😆 ؛ یا اینجوری 😂؛ البته میتونی راحت تر بخندی اینطوری 🤣؛ هیچوقتم اینطوری🥺 ، یا اینطوری 😩 و یا اینجوری😭 نبینمت امیدوارم هیچوقت اینطوری😓 به کسی نشی، سر کسی هم اینجوری نشی😡، خلاصه تو یه 🌷هستی که تو ❤️مایی
یک پیرمرد دیده بود تو جاده شب هم بود بعد دستش پلاستیک میوه و اینچزا بود فامیلامون هم دلش سوخته براش ...
البته ببخشید الان گفتم نترسیدی خوب عزیزم ؟؟؟
اگه خوبی لایکم کن
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃