2777
2789
عنوان

سرگیجه

53 بازدید | 12 پست

سلام.کسی درمان قطعی و سریع برای سرگیجه ناشی از مایع گوش میدونه؟قرص بتاسرک میخورم ولی انگار نه انگار.اگه کسی راهکاری میدونه چه سنتی چه جدید لطفا اینجا بگه.خدا خیر دنیا و آخرت بده بهتون.

شش سال هست درگیرشم الان چند روز هست خیلی زیاد شده

کاری که میگم رو بکن زودتر خوب میشی

دراز بکش سرت رو بچرخون هر موقع سرگیجه شروع شد چشماتو باز کن به یه نقطه یا ثابت نگاه کن و تا سی بشمار 

چند بار تکرار کن از بین می‌ره.منم گاهی سرگیجه یک شدید میگیرم در حدی که بالا میارم سخته ولی این تمرین رو انجام میدم 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری که میگم رو بکن زودتر خوب میشیدراز بکش سرت رو بچرخون هر موقع سرگیجه شروع شد چشماتو باز کن به یه ...

سلام عزیزم.بازم سرگیجه شدید دارم.زیر سرم بالش هم باشه؟خودم هم بچرخم یا فقط سرم رو بچرخونم؟اینو دکتر بهت گفته یا خودت کشف کردی؟

سلام عزیزم.بازم سرگیجه شدید دارم.زیر سرم بالش هم باشه؟خودم هم بچرخم یا فقط سرم رو بچرخونم؟اینو دکتر ...

بالش نباشه بهتره.من هم خودم میچرخم هم سرم.رفتم پیش متخصص بهم گفت عزیزم.گفت آب گوش میانی تکون خورده اینطوری تنظیم میشه.فقط یادت باشه وقتی سرت داره گیج میره چشماتو باز کنی و تا سی بشمار بدون این که چشمت رو تکون  بدی.امیدوارم زودتر خوب بشی

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بالش نباشه بهتره.من هم خودم میچرخم هم سرم.رفتم پیش متخصص بهم گفت عزیزم.گفت آب گوش میانی تکون خورده ا ...

ممنونم عزیزم.آخه موقعی که چشمم بسته است و دراز کشیدم سرگیجه رو حس نمی کنم.اونو چیکار کنم؟

کاری که میگم رو بکن زودتر خوب میشیدراز بکش سرت رو بچرخون هر موقع سرگیجه شروع شد چشماتو باز کن به یه ...

شش سال هست درگیرشم .تا دو ماه پیش کانل خوب شده بودم ولی دوباره عود کرده بعضی وقتها از جمله امروز خیلی زیاد میشه

بالش نباشه بهتره.من هم خودم میچرخم هم سرم.رفتم پیش متخصص بهم گفت عزیزم.گفت آب گوش میانی تکون خورده ا ...

و سوال دیگه ؟ به هر دو طرف این کار رو بکنم؟و هر دفعه چند بار؟

و سوال دیگه ؟ به هر دو طرف این کار رو بکنم؟و هر دفعه چند بار؟

بر هر طرف که بیشتر سرت گیج می‌ره چند بار امتحانش کن.من عمدا سرمو میذاشتم زمین و میچرخونم که گیج بره هر وقت شدید شد ثابت یه جا رو نگاه کن و تکون نخور.مثل یه ورزش چند بار امتحانش کن 

شش سال هست درگیرشم .تا دو ماه پیش کانل خوب شده بودم ولی دوباره عود کرده بعضی وقتها از جمله امروز خیل ...

حتما برو پیش دکتر و ام آر آی بده

ممنونم عزیزم.آخه موقعی که چشمم بسته است و دراز کشیدم سرگیجه رو حس نمی کنم.اونو چیکار کنم؟

چشماتو باز کن اگه ببندی تاثیر نداره

حتما برو پیش دکتر و ام آر آی بده

ممنونم از توضبحات مفیدتون .تو این چند سال خیلی دکتر رفتم ولی ام آر آی نفرستادن ولی نوار مغز گرفتن و از روی علائم گفتن بخاطر جابجایی مایع گوش هست

ممنونم از توضبحات مفیدتون .تو این چند سال خیلی دکتر رفتم ولی ام آر آی نفرستادن ولی نوار مغز گرفتن و ...

اره منم بخاطر مایع گوش میانی بود.برو دکتر  گوش و حلق و بینی بگو مانور سرگیجه رو برام انجام بده تا یه مدت راحتی