2777
2789
عنوان

خیلی خستم🥲

58 بازدید | 9 پست

هروز امتحان امتحان فشار استرس 

فردا یه درس دینی دارم بچها هماهنگ کردیم موکول کنه شنبه

خدایا پس کی تموم میشه🫠💔😭

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم؟🫧

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گلم الان من چه جوابی بدم بهت؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

ما امروز درس 4 رو داد تازه😂دینی رو سعی کن بفهمی اصلا حفظش نکن زیادم سخت نگیر به خودتزود تموم میشه ا ...

ای بابا یه جور نوشتی خستم گفتم چی شده 

من ارزوم بود جای تو بودم درس میخوندم به آیندت فکر کن یه هدف داشته باش میدونی که مستقل باشی چقد جلویی

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

ای بابا یه جور نوشتی خستم گفتم چی شده من ارزوم بود جای تو بودم درس میخوندم به آیندت فکر کن یه هدف دا ...

من خسته نیستم که😂اسی خستس داشتم بهش امید میدادم من😂😂

همسرم فاطی🗿🙏🏻 چخه به گرد پاشم نمیرسین

من خسته نیستم که😂اسی خستس داشتم بهش امید میدادم من😂😂

اشتباه ریپ زدم ببخش 🤣

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز