2777
2789
عنوان

سالن المیرا افتضاحه چقدر😭😭😭

156 بازدید | 13 پست

چقدر بعضی آرایشگرا بی وجدانن

موهای قشنگم رو که شهر دیگه رنگ کرده بودم و عالی شده بود، بردم سالن المیرا ساری، چون ریشه هاش خیلی دراومده بود. گند زد به تمام موهام و یه رنگی که دوس ندارم درآورد. وقتی هم بهش گفتم  زیربار نرفت. حتی قیمتشم بیشتر از چیزی که از قبل بهم گفته بود گرفت.

نصف موهامم کند انقدر الکی موقع رنگ برس کشید 😭😭

نمیتونستم برم سالن قبلیم. چون قبلا ساکن شهر دیگه ای بودم و الان راهم دوره تا اونجا 😢

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

نود درصد آرایشگرها اونایی هستن که شاگرد اخر کلاس بودن و همیشه جلو در دفتر مدیر ی لنگه پا وایساده بودن، از مدرسه اخراج شدن رفتن آرایشگری 

خب مشخصه با اون مغز نداشته نمیتونن توو هیچ کاری موفق بشم 

ده درصد آرایشگرها خدایی عااااالی هستن و حرف ندارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا یه سرمایه میارن سالن میزنن رنگ کارو شنیون کار وووومیارن پورسانتی خودشون کاره ای نیستن فقط حرص د ...

دقیقا

تازه خیر سرشون معروفم هست. من اینجا کسی رو نمیشناختم گفتم چون معروفه شاید کارش خوبه. اما فقط اسم در کرده الکی

خیر نبینن بابت آسیبی که به موهام زدن و پولی که گرفتن و راضی نبودم از نتیجه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

نود درصد آرایشگرها اونایی هستن که شاگرد اخر کلاس بودن و همیشه جلو در دفتر مدیر ی لنگه پا وایساده بود ...

آره منم قبلا شهر دیگه ای میرفتم. عالی بود. با وجدان و آدم حسابی

همیشه مشتری رو راضی میفرستاد. ولی اینا اصلا انتقاد پذیر نبودن  یه جوری خودشیفتن که فکر میکنن مشتری پول و وقتش رو از سرراه آورده و باید مطیع اینا باشه. 

زمین تا آسمون با چیزی که من میخواستم فرق داره نتیجه کارش. حتی اولش جرات نکرد رنگ رو بهم نشون بده تو آینه. تا لحظه آخر منو نبرد جلو آینه. سریع هم شروع کرد با چرت و پرت تعریف کردن که دقیقا همونو برات درآوردم. گفتم نه این خیلی فرق داره.

گفت فرق نداره! تو نمیدونی! من میگم خوبه!

آره منم قبلا شهر دیگه ای میرفتم. عالی بود. با وجدان و آدم حسابیهمیشه مشتری رو راضی میفرستاد. ولی این ...

من ی بار موهام رو رنگ کردم و از هرچی آرایشگرها متنفر شدم 

قشششنگ صبح تا شب توو ارایشگاه بودم، نمیتونست رنگی که میخوان رو در بیاره، بعد با هزارتا رنگساژ و چرت و پرت رنگ رو تقریبا دراورد، یکبار رفتم حموم موهام شد زرد عقدی 

بعدش خودم که بررسی کردم دیدم موهام به پایه مناسب نرسیده و این عنتر خانم رنگ یخی گذاشته بود رووش خب معلومه که نمیمونه، من با یکی دوتا سرچ متوجه شدم، انوخ آرایشگر با اون همه فیس و افاده نمیدونست 

حقیقتا جوری شد که الان یکی بیاد بهم بگه من آرایشگر، به چشم یک خنگ بهش نگاه میکنم و تمام 

چقدر گند زد توو کله من و سه سال پیش 4 میلیون هم از من پول گرفت 

اصلا راضی نیستم نمیدونم این پولا چطوری از گلوشون پایین میره وقتی ی کار خدماتی مشتری ناراضی هست 

چقدر طرز بیانتون زننده بود.

عزیزم لزومی نداره نظرم به کام همه خوش بیاد، شما صحبت خودت رو هر جور دوست داری بیان کن،. از نظر منم ریپلای کردن نظر یکی توو تاپیک دیگری و اظهار نظر این مدلی (مثل شما) بسیار زننده هست 

عزیزم لزومی نداره نظرم به کام همه خوش بیاد، شما صحبت خودت رو هر جور دوست داری بیان کن،. از نظر منم ر ...

والا عزیزم تو به هرچی ارایشگره توهین کردی، وگرنه سرم درد نمیکنه بیام با شما بحث کنم نظرت رو میتونی محترمانه بیان کنی هرکی میره دنبال علاقش و واقعا به دور از منطقه ک بیای بگی تنبل بودن بیسار بود

الان شما کجای دنیارو گرفتی خانم زرنگ؟ 

البته که از نحوه پاسخ دادنتون کاملا همه چیز واضحه

والا عزیزم تو به هرچی ارایشگره توهین کردی، وگرنه سرم درد نمیکنه بیام با شما بحث کنم نظرت رو میتونی م ...

نه عزیز، گفتم نود درصد، شما جز اون ده  درصدی هستی که کارشون رو درست انجام میدن 

حرفی که میزنی رو بسنج، اگر میسنجیدی می‌دیدی من به هممممهههههه توهین نکردم، ی چرخی توو جامعه هم بزنی متوجه میشی نود درصد آرایشگرها مهارت ندارن 

حداقل زنگ بزن اتحادیه

به فکرم رسید. ولی اگه زنگ بزنم، از من مشخصاتم رو نمیخوان؟ مثلا کد ملی و چیزای دیگه. حوصله ندارم کش پیدا کنه. ولی اگه بدونم صرفا گفتنم تاثیری داره، زنگ میزنم 😢