من جواهر و درخشان دارم که چند روز منفیه. بتظرتون بفروشم صندوق ثابت بگیرم یا بمونه؟
ما فکر میکردیم زندگی قراره از این قشنگتر بشه،نمی دونستیم قشنگترین روزای زندگی همون لحظه ها بودند !!!سال هاست منتظر روزهای بهتری هستیم...اما میفهمیم هنوز دیروز ها بهترند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من عیار داشتمفعلا روند طلا کاهشی هست،طبیعیه صندوقا منفی باشناگه واسه بلند مدت میخوای ک دست بهشون نزن ...
از زمان خریدم سود کرده ولی احساس میکنم اعصاب بالا پایین شدن بازار روندارم. واسه همین دو دل شدم
ما فکر میکردیم زندگی قراره از این قشنگتر بشه،نمی دونستیم قشنگترین روزای زندگی همون لحظه ها بودند !!!سال هاست منتظر روزهای بهتری هستیم...اما میفهمیم هنوز دیروز ها بهترند.
دیگه وقتی صندوق طلا میخری،انگار خود طلا رو خریدیهر دقیقه ک نباید چک کنیاتفاقا تو ریزشا باید،به سهمت ...
درسته ممنون عزیزم
قربانتاگه اهل ریسک نیستی،همین عرضه اولیه ها رو ثبت نام کن
آره.خرید زدم جدیدا رو