2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجل معلق

من ندیدم ولی شنیدم طوریه که توی اون دنیا روح انسان طوری که از همون اول بوده نشون داده میشه یعنی به فرض اگه چهرت تغییر کرده باشه بنا به هر دلیلی با چهره اصلیت محشور میشی این جاش جالب بود به نظرم

یه جوری شبیه برنامه زندگی پس از زندگیه

ااره ولی خب خیلی کامل تره و اون فرد خیلی چیزا دیده 

البته مستند صوتی شنودم خیلی جذاب بود و تغییرم داد البته کتابشم هست ولی راوی گفت ما مجبور شدیم نصفشو تو کتاب حذف کنیم چون اجازه چاپ نمیدادن چون اسم افراد مشهور هست 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ااره ولی خب خیلی کامل تره و اون فرد خیلی چیزا دیده البته مستند صوتی شنودم خیلی جذاب بود و تغییرم داد ...

چه خوب به نظرم کتابو  میشه باور کرد چون تو زندگی پس از زندگی طبق توضیحاتی که دادن یکم گیج میشد و شک می کرد آدم در واقعیت بعضی روایتا

کتاب یا فیلم خاصی رو نمیشه اسم ببرم. برا من تجربه خیلی موثر بوده. از صدتا کتاب و فیلم بیشتر تاثیر داشته.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

کتاب یا فیلم خاصی رو نمیشه اسم ببرم. برا من تجربه خیلی موثر بوده. از صدتا کتاب و فیلم بیشتر تاثیر دا ...

دقیقااا موافقم👌 منم تجربه اطرافیان و فامیلا و حالا هر کسی خیلییی کمکم می کنه تو زندگیم دچار خطا نشم