2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نزدیک‌یکماهه استفاده میکنم یکم تو لکهام تاثیر داشته . بعضیارو‌خیلی سفید میکنه ولی من گندمی ام تاثیری ...

من میخواستم یکی پیگمنتا یکی گلوتاتیون سفارش بدم استفاده کنم 

گلوتاتیون برا روشن شدن

من میخواستم یکی پیگمنتا یکی گلوتاتیون سفارش بدم استفاده کنم گلوتاتیون برا روشن شدن

گلوتاتیون خارجی من استفاده کردم هم خیلی گرونه هم‌واقعا اون اثر رو‌ندیدم. همین پیگمنتا توش گلوتاتیون داره با دز ۵۰۰ میلی گرم! پیگمنتا بخر از گلوتاتیون خیلی بهتره

گلوتاتیون خارجی من استفاده کردم هم خیلی گرونه هم‌واقعا اون اثر رو‌ندیدم. همین پیگمنتا توش گلوتاتیون ...

پیگمنتا اره سفارش میدم 

فقط من یکم رو صورتم لک مونده برای جوش بوده تاثیر داره؟ 

خیلی نیستا کمه

پیگمنتا اره سفارش میدم فقط من یکم رو صورتم لک مونده برای جوش بوده تاثیر داره؟ خیلی نیستا کمه

اره پیگمنتا برا لک خوبه. برا من که جواب داده. گلوتاتیون با دز ۵۰۰ الان ۴۷۰۰ هست (۶۰تاییش) که به نظر من گرونه. ولی پیگمنتا ۶۰ عددی ش ۱۵۰۰ هست

سلام خدای نکرده عوارض نداشت؟ چون میگفتن معده رو اذیت میکنه

نه عزیزم من ناشتا نمیخورم بعد غذا میخورم. راست میگن یکم معده رو‌میسوزونه ولی آب کافی باید خورده بشه. یه لیوان تمام

من پوستم در اثر افتاب سیاه شده ....دوسدارم همرمگ بقیه بدنم بشه بنظرت میشه؟

نمیدونم جانم بدن با بدن فرق میکنه

الان دومین ماه کم مونده تموم شه من سفید نشدم اتفاقا رنگ پوست صورتم کدر هست میرم الان باز تاپیک بزنم