2777
2789
عنوان

تنگ نخاع میاین

103 بازدید | 16 پست

شوهرم کمرش به خاطر بار سنگینی که بلند کرده بود گرفته و درد شدید داره، البته روز به روز راه رفتن کمی بهتر شده.

الان رفته عکس ام ار ای گرفته، مربی آسیب شناس گفته تو باسنش اسپاسم داره، و مثل اینکه تنگی نخاع هم داره و با آب درمانی و نرمش و فیزیوتراپی و لیزر حل میشه… امروزم میخواد عکسشو به یه متخصص نشون بده، ولی من دارم دیوونه میشم از ناراحتی. اگه شدید باشه چی؟ اگه بگه نیاز به جراحی داره، واقعا دلم میخواد گریه کنم، توروخدا تجربه هاتونو بگین.

ساری زندگی میکنیم

داداش من تنگی نخا و دیسک گردن داره باید عمل بشه که میترسیم و خیلی اذیته

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دارم دیوونه میشم، میشه تنگی نخاع رو اشتباه تشخیص داده باشه یعنی؟

شاید،،، چون داداش من کلی ام ار ای ازمایش سیتی و... گرفته تا تشخیص دادن،، هر روز ی چیز میگفتن بیشتر وقتا میگفتن مشکلی نداری

بعدم علایمش بی حسی دست پا دو قدم راه میره زود خسته میشه، پاهاش گزگز میکنن شبیهه خواب رفتن بدن و... 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

شاید،،، چون داداش من کلی ام ار ای ازمایش سیتی و... گرفته تا تشخیص دادن،، هر روز ی چیز میگفتن بیشتر و ...

شوهر من بعد از بلند کردن بار سنگین کمرش کرفت، جاییش گزگر نمیکرد فقط درد داره تو دنبالچه و خط باسنش

شوهر من بعد از بلند کردن بار سنگین کمرش کرفت، جاییش گزگر نمیکرد فقط درد داره تو دنبالچه و خط باسنش

ما اینچیزا رو میگیم ی رگش جابجا شد یا همون دنبالچه ش افتاد

( افتادن اصطلاحه) اینجور مواقع میبریم پیش کسی که سنتی بلد باشه انجام میده دکترا معمولا این چیزا رو تشخیص نمیدن یا قبول ندارن

حالا نمیدونم شماها به این چیزا اعتقاد دارید یا نه

پدرم تو سن هفتاد سالگی عمل تنگی کانال نخاع انجام داد عمل راحتی پیش دکتر حسنخانی که عالی بودن ولی برای همسر شما احتمالا همون اب در مانی فیزیوتراپی بدن چون زوده ،لیزر هم بعد یک سال می گن بر می گرده ولی جوونا انجام میدن کلا طریقه نشستنشو درست کنه وسنگینی دیگه برنداره

مام به طب سنتی بیشتر اعتقاد داریم، ولی چجوری

کدوم استانی؟؟ وقتی میگی با بلند کردن وزنه اینجوری شد احتمالا همون رگش گرفت یا جابجا شد،،،

بگرد دنبال کسی که از این چیزا سر در میاره

کدوم استانی؟؟ وقتی میگی با بلند کردن وزنه اینجوری شد احتمالا همون رگش گرفت یا جابجا شد،،، بگرد دنبال ...

عکسو فرستادیم واسه متخصص هنوز جواب نداده… دل تو دلم نیست، واسه همین از چت جی پی تی پرسیدم و عمس ام ارب اب رو فرستادم نوشته که تنگیش خفیفه و با استراحت و اینا حتی بدون لیزر درمان میشه