2777
2789
عنوان

خدا ب معلمای کلاس اول صبر بده😑

119 بازدید | 12 پست

تو این یه ماه نصف موهام سفید شده😬 تازه مال من یکیه ،معلم ۳۰ تا از همینا رو باید تحمل کنه😂

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمان ما معلم درس میداد مادر خبر نداشت چی میخونیم الان برعکسه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ما فرزندی درسخوان برای مادرمون و مادری درسخوان برای فرزندمونیم 😉😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ما فرزندی درسخوان برای مادرمون و مادری درسخوان برای فرزندمونیم 😉😁

به خدا! نسل کاملا سوخته ایم😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

تدریس اگه اصولی و درست باشه اینجوری سختی نداره که ،من دخترم کلاس اولش آسون گذشت پسرمم خداروشکر تاالان عالی بوده،بستگی به نحوه ی آموزش داره،مشق زیاد داره حتما که تدریس باید خلاق باشه نیازی به تکلیف زیاد نداره

معلم کلاس خواهرزاده ام که مرد هست بلد بدون درگیری بچه ها رو کنترل کنه ولی اون یکی خانم هست خواهرزاده ام راصی نیست میگه یکی شیطونی میکنه همه رو جریمه میکنه .گمونم پایه های ششم آقا بهتره جذبه داره

اسی صبور باش 

هر چی بره بالاتر بدتره 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

اره چجوری درس میدادن که بدون کمک خانواده میتونستن بخونن بنویسن؟ اخه مثلا مامان مامانم و بابام اصلا سواد ندارن نمیدونم چطور مامان بابام کلاس اول یاد گرفتن

معلم در ازای کارش حقوق میگیره . خودش میدونسته کارش چیه و حقوقش چقدره و قبول کرده بیاد سر این کار ! نه لطفی می کنن و نه منتی هست

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

از قبل از شروع مدرسه با دخترم تمرین کردم و انصافا کلاس اول اصلا اذیت نشدم معلمشون هم ازش راضی بود به بقیه مادرا هم میگم از قبل از شروع مدرسه آروم با بازی خیلی از چیزا رو میشه به بچه آموزش داد تا هم یه دفعه با حضور توی مدرسه بچه با حجم زیادی از مطالب احاطه نشه هم خودتون بتونید مدیریت کنید 

انسانیت......

اره چجوری درس میدادن که بدون کمک خانواده میتونستن بخونن بنویسن؟ اخه مثلا مامان مامانم و بابام اصلا س ...

معلما از جون مایه میذاشتن. گاهی بداخلاق و عصبی بودن ولی کلاس شلوغ رو کنترل میکردن و شده ساعتها با یک دانش آموزا کلنجار میرفتن تا یاد بگیره حتی زنگ تفریح و ساعت اضافی تو مدرسه میموندن. الان خیلی راحت انگ بیش فعالی و تنبلی و.‌‌‌‌.. به بچه میچسپونن و میگن نمیرسم.

البته فقط معلم و کار نیست هیچکس اون حوصله و انرژی قدیمو تو هیچی نداره خودم یه سریال سی قسمتی رو تو یه شب میدیدم الان یه کلیپ دو دقیقه‌ای برام طولانیه.