2777
2789
عنوان

چرا نمیشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 48 پست

خوب آرایش تکنیک داره..مثلا اونا که دیدی صدمدل کرم میمالن و معلوم نیس برای حجم دهی و رفع عیوب چهرس..دلی ماها که بلد نیستیم فکرمیکنیم کرم فقط برای روشن کردن پوسته ..ولی اونا خیلی حرفه ای دماغ و کوچیک میکنن..لپا رو برجسته میکنن...مثلا اینکه تو یه رژ گونه می نی معلومه بخاطر اینه که مثلا یه رنگ روشن و به تنهایی میزنن ولی اونا یه رنگ هلویی رو با زیر سازی میزنت هم گونه برجسته میشه هم صورت خوشرنگ میشه

خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی زشتم اگه دماغمو عمل کنم پوستمم آینه بشه لبا و لپامو بادکنکی کنم موهامم بلوند چشامم گربه ای خ ...

من اول گفتم دماغمو عمل کنم عاالی میشم دبگ اوووف دافی میشم ماله خودم بعد چندسال دافی حالا میخوام لبامو پروتز کنم 😂😂😂

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من اول گفتم دماغمو عمل کنم عاالی میشم دبگ اوووف دافی میشم ماله خودم بعد چندسال دافی حالا میخوام لبام ...

نه من کلا تو فکر تخریب و نوسازیم

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
خوب آرایش تکنیک داره..مثلا اونا که دیدی صدمدل کرم میمالن و معلوم نیس برای حجم دهی و رفع عیوب چهرس..د ...

ای خدا لعنتشون کنه ک انقد بلدن 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
وای عمل بینی خیلی ترسناکه🤢 درد داره. من که بمیرمم انجام نمیدم

نبابا الان دوست دارم باز عمل کنم باز قیافم تعغیر کنه خسته شدم از اینکه همش ی شکلم 

من خیلی زشتم اگه دماغمو عمل کنم پوستمم آینه بشه لبا و لپامو بادکنکی کنم موهامم بلوند چشامم گربه ای خ ...

خوب نمیشی یکی دیگه ازت درمیاد😁😁😁

یاد دختر عموم افتادم که واسه عروسیش خودشو همینطوری کرد که میگی..بعدا که آلبوم عکسشو دیدم گفتم این آلبومه کیه؟؟گفت خوو مال منه دیگه..گفتم اینکه تو نیستی😐😐

واسم سوال بود بعدا چطور به بچش ثابت کنه این  عکس اونه😂😂😂

خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر
نبابا الان دوست دارم باز عمل کنم باز قیافم تعغیر کنه خسته شدم از اینکه همش ی شکلم 

اره من دلم میخواد خیلی باحال شم مثل این‌دافا

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
زنده باشی😶🤢

خب همه ک مثل شما نیستن با گریم دماغو کوچیک بزرگ کنن 

اره من دلم میخواد خیلی باحال شم مثل این‌دافا

از وقتی اینستا اومد از زندگی سیر شدم😂