2777
2789
عنوان

چرا نمیشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 48 پست

خوب آرایش تکنیک داره..مثلا اونا که دیدی صدمدل کرم میمالن و معلوم نیس برای حجم دهی و رفع عیوب چهرس..دلی ماها که بلد نیستیم فکرمیکنیم کرم فقط برای روشن کردن پوسته ..ولی اونا خیلی حرفه ای دماغ و کوچیک میکنن..لپا رو برجسته میکنن...مثلا اینکه تو یه رژ گونه می نی معلومه بخاطر اینه که مثلا یه رنگ روشن و به تنهایی میزنن ولی اونا یه رنگ هلویی رو با زیر سازی میزنت هم گونه برجسته میشه هم صورت خوشرنگ میشه

خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی زشتم اگه دماغمو عمل کنم پوستمم آینه بشه لبا و لپامو بادکنکی کنم موهامم بلوند چشامم گربه ای خ ...

من اول گفتم دماغمو عمل کنم عاالی میشم دبگ اوووف دافی میشم ماله خودم بعد چندسال دافی حالا میخوام لبامو پروتز کنم 😂😂😂

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من اول گفتم دماغمو عمل کنم عاالی میشم دبگ اوووف دافی میشم ماله خودم بعد چندسال دافی حالا میخوام لبام ...

نه من کلا تو فکر تخریب و نوسازیم

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
خوب آرایش تکنیک داره..مثلا اونا که دیدی صدمدل کرم میمالن و معلوم نیس برای حجم دهی و رفع عیوب چهرس..د ...

ای خدا لعنتشون کنه ک انقد بلدن 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
وای عمل بینی خیلی ترسناکه🤢 درد داره. من که بمیرمم انجام نمیدم

نبابا الان دوست دارم باز عمل کنم باز قیافم تعغیر کنه خسته شدم از اینکه همش ی شکلم 

من خیلی زشتم اگه دماغمو عمل کنم پوستمم آینه بشه لبا و لپامو بادکنکی کنم موهامم بلوند چشامم گربه ای خ ...

خوب نمیشی یکی دیگه ازت درمیاد😁😁😁

یاد دختر عموم افتادم که واسه عروسیش خودشو همینطوری کرد که میگی..بعدا که آلبوم عکسشو دیدم گفتم این آلبومه کیه؟؟گفت خوو مال منه دیگه..گفتم اینکه تو نیستی😐😐

واسم سوال بود بعدا چطور به بچش ثابت کنه این  عکس اونه😂😂😂

خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر
نبابا الان دوست دارم باز عمل کنم باز قیافم تعغیر کنه خسته شدم از اینکه همش ی شکلم 

اره من دلم میخواد خیلی باحال شم مثل این‌دافا

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
زنده باشی😶🤢

خب همه ک مثل شما نیستن با گریم دماغو کوچیک بزرگ کنن 

اره من دلم میخواد خیلی باحال شم مثل این‌دافا

از وقتی اینستا اومد از زندگی سیر شدم😂