2777
2789

من خودم کار میکنم . هم هزینه خونه و زندگی رو میدم هم پس انداز میکنم .. هم خونه خریدم هم ماشین . ۶ سال پیش خریدم . ولی شوهرم ۳۸ سالشه هنوز حتی یه موتور هم نخریده . خیلی اذیت میشم چون وقتی ک من ماشینمو لازم دارم خیلی وقتا ازم ماشینمو میخواد . همش باید دنبال این باشم ماشینمو بیاره ببره . پیاده برگردم خونه . واقعا اذیتم . هیچ پس اندازی هم نداره . ده سالع ازدواج کردم . اخه چرا هیچ پیشرفتی نداره اون . من ک هیچ وقت ازش ریالی پول نگرفتم .حتی ۸۰ درصد هزینه زندگی رو دادم . حتی هیچ وقت یه بارم اون اجاره خونه نداد . چون من خونه رو رهن کامل گرفتم بدون اجاره . و همون اوایل خونه خریدم . هیچ وقت اون زیر بار اجاره نبوده 

چرا باهاش موندی معلومه از این تنبلاس تا دیده که تو عرضه داری شل کرده خودش

با این تعاریف تو خودت آقای خودتی!

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما‌ که‌ خودتون اینقدر اهل کار و پیشرفت بودید چرا با همچین شخصی ازدواج کردید مشخصه همسرتون اصلا اهل کار کردن نیستن انگار کلا به شما‌تکیه‌ کردن 

زندگی گر سخت باشد … من از آن سخت ترم ….

مواد و ...میکشه؟

یا مثلا پس اندازشو میده به خونوادش؟

اگه سر کار میره و هیچ خرجی نمیکنه قطعا پولهارو جای دیگه خرج میکنه

حداقل توام بگو وقتی وظیفه خرجی و...خونه با منه 

تو هم باید وظیفه تمیز کردن و آشپزی و بقیه امورات خونه رو بر عهده بگیر

اینجوری که نمیشه چن سال بعد فرسوده میشی....

تازشم اصلا به اون خرجی نده....هرچی درمیاری خرج خودت و بچه هات بکن

ماشین رو وقتی استفاده نمی کنی بفروش طلا بخر ،خونه رو هم بده اجاره بگو وام برداشتم باید قسط بدم ،خرج خونه رو هم نده بگو قسطم زیاده اون موقع ببین این آقا باز هم شوهر شما میمونه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792